REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

Studiować w Wawie ?

# Markiewicz

02.10.2020 23:31

Czy tylko Wawa to dobre miejsce do studiowania?

# MuminekW

03.10.2020 01:14

Nie uważam, żeby Warszawa była jedynym dobrym miastem do studiowania. Na pewno bogate jest tu życie studenckie i są bardzo ciekawe kierunki. Jednak teraz, gdy musimy się izolować, to dla mnie osobiście ciekawsza jest łódzka Akademia Humanistyczno Ekonomiczna Ma ogromną ofertę ciekawych i bardzo współczesnych kierunków. Do tego ma doświadczenie w prowadzeniu zajęć on line. W tym roku akademickim zajęcia mają być hybrydowe. Uczelnia jest duża, więc będzie możliwość zachowania dystansu gdy trzeba będzie przyjść na zajęcia.

# Krajanek

09.11.2020 12:44

Teraz chyba miejsce ma mniejsze znaczenie, bo większość zajęć, jak nie wszystkie, prowadzone jest online. Mnie to pasuje, bo mam alergię i w każdym akademiku musiałem załatwiać sobie swoją. Sami zobaczcie ile z tym problemów: https://wbudowie.pl/z-alergia-pod-koldra-czyli-jaka-koldre-wybrac-dla-alergika.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą