Forum › Białołęka
# Jarek F 02.10.2013 14:59 |
|
"Nareszcie. W przyszłym roku będziemy mieli do dyspozycji wyremontowane boisko przy Strumykowej. Jest jeszcze jedna dobra wiadomość - będzie pełnowymiarowe do rozgrywek ligowych."
Pełnowymiarowe nie oznacza jeszcze że będzie się nadawało do rozgrywek ligowych (przykładem jest boisko przy ul. Picassa). Ma wymiary a jednak nie spełnia wygnań i nie można na nim rozgrywać meczy ligowych!!! Ważne aby po remoncie miało wymiary i jednocześnie SPEŁNIAŁO WYMOGI MZPN. Bardzo się cieszę, że wreszcie po wielu latach (od 2003 roku czyniłem starania o takie boisko pełnowymiarowe i spełniające wymogi MZPN-u na Białołęce) znalazły się na to pieniądze. |
# z Dąbrówki 03.10.2013 15:04 |
|
Pani radna zrobiła sobie w zeszłym roku plan. Dobre! Po 3 latach bycia przewodniczącą od sportu.
|
# ada 05.10.2013 11:08 |
|
Kolejne ogrodzone i zamykane boisko, żeby dzieciaki nie mogły grać kiedy tylko chcą. I zapewne jeszcze z płatnym wstępem i rezerwacją
|
# Piłkarz 06.10.2013 17:43 |
|
Powiem szczerze że nie widziałem radnej jakiejś Świtalskiej w życiu na oczy . Za to widziałem konkretną grupę mieszkańców z jakiejś inicjatywy Białołęckiej co chodzili i zbierali podpisy pod renowacją boisk i to chyba im należało by podziękować!!! Widzę że platforma znowu przypisuje sobie czyjeś zasługi.
W każdym razie dziękuję za efekt Mam Nadzieję że LIGA BRS, AGAPE, SZKOŁY od nowego roku tam będą rozgrywać swoje mecze. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.