REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Stało 1001

# Anon

15.08.2018 04:40

Witam , zgłaszam się do was z serdeczna prosba. Mianowicie na stacji paliw shell przy ostrobramskiej 75 , wielokrotnie widziałem wiele nie ciekawych sytuacji z udziałem kierownika stacji. np. ,pomiatanie pracownikami wraz z klastrem głównym, kłótnie z klientami, nie trzymanie się zasad bhp , a najbardziej zdenerwował mnie fakt iz przyjezdzajac na stację paliw na której tankuje od zawsze , kierownik gdy zwróciłem mu uwagę odnośnie przygotowania hotdoga( najpierw pieniądze w ręku, a potem nawet rękawiczek nie założył )powiedział do mnie słowa; Jeśli Panu się nie podoba proszę jechać gdzie indziej .. Tak chyba nie robi się biznesu ? Proszę was serdecznie o wypełnianie ankiety na www.shell.pl/ankieta lub udostepnianie posta.Może uda się moja ulubiona stacje zmienić na lepszą, niestety nie możemy liczyć na pomoc pracowników poniewaz boją się utraty pracy i represji ze strony kierownika :) Pozdrawiam
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA