Forum › Bielany

| # Ja z Płatnieczej 29.05.2014 15:47  | 
   |
| 
       Informacja jest powierzchowna i byle jaka i jedzie kryptoreklamą. Dlaczego nie napiszecie, że dokładnie w tym miejscu był od połowy lat 70 XX w. barek - kawiarnia z drewnianą werandą? 
    | 
|
| # zza rogu 29.05.2014 15:57  | 
   |
| 
       #Ja z Płatnieczej napisał(a) 29.05.2014 15:47 Informacja jest powierzchowna i byle jaka i jedzie kryptoreklamą. Dlaczego nie napiszecie, że dokładnie w tym miejscu był od połowy lat 70 XX w. barek - kawiarnia z drewnianą werandą? I koniecznie napiszcie co było tam od 1945 roku i wcześniej. Sięgnijcie do X wieku, wówczas informacja zdaniem Ja z Płatniczej będzie pełna i rzetelna  | 
|
| # eRDe 29.05.2014 17:18  | 
   |
| 
       #Ja z Płatnieczej napisał(a) 29.05.2014 15:47 dokładnie w tym miejscu był od połowy lat 70 XX w. barek - kawiarnia z drewnianą werandą? Ile się tam na wagarach nasiedziałem nad szklanką herbaty:)  | 
|
| # basia 07.06.2014 13:50  | 
   |
| 
       piszecie o miejscu obok... 
    | 
|
| # Księżycowy 13.06.2014 00:04  | 
   |
| 
       Zespół bloków do Reymonta tzn Kasprowicza i Żeromskiego powstały w latach 53-56 uw,przy samym Reymonta i Oczapowskiego w latach 60 uw (biała cegła oczywiście przed dociepleniem) od Wólczyńskiej osiedle tanich domów drewnianych Chomicza 20/30 do lat prawie 80 uw ,Marymoncka na wysokości Przy Agorze lata 70 (wielka płyta) trudno więc określić co było po 45 roku w tym miejscu na pewno osiedle lata 30 obecnie Stare Bielany jak również AWF jako CIWF .... 
    | 
|
LINKI SPONSOROWANE
Personalizowane gadżety reklamowe 
GiftDesign.pl
Szukasz kursów do matury? Poznaj sprawdzone 
Kursy Maturalne w Warszawie

Kup bilet

Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
      Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.