Forum › Białołęka
# kaszanka 27.03.2015 19:06 |
|
a gdzie jest taki most tj.Północny?
|
matt 27.03.2015 19:36 |
|
#kaszanka napisał(a) 27.03.2015 19:06 tam gdzie powinien być.a gdzie jest taki most tj.Północny? |
# art 27.03.2015 19:37 |
|
#kaszanka napisał(a) 27.03.2015 19:06 a gdzie jest taki most tj.Północny? Spokojnie, w swoim czasie się dowiesz. Na razie lepiej poznaj swoją nową okolicę na Lewandowie. |
# paweł 27.03.2015 19:52 |
|
Czy do tej tragedii nie przyczynił się również idiotyczny układ pasów ruchu wraz z niezliczoną ilością słupków i barierek przy wlocie na most? Zawsze twierdziłem, że ta prowizorka będzie prowadzić do wypadków.
|
# aldo 27.03.2015 21:13 |
|
Bardziej jazda plus 20 więcej niż prawo pozwala i zgwałcenie linii ciągłej- czyli typowe zachowania warszawskich kierowców..
|
# Piotr69 28.03.2015 08:39 |
|
przynajmniej jeden debil nauczy się jeździć przepisowo, o ile mu prawka nie zabiorą, na co swoją drogą liczę
|
# abrakadabra 31.03.2015 08:05 |
|
Warszawscy kierowcy jeżdżą jak w Chinach - nie włączają kierunkowskazów, żeby nie zdradzać swoich zamiarów! Conajmniej kilkudziesięciu takich Chińczyków spotykam każdego dnia na ulicach Warszawy.
Przykład z wczoraj - stoję sobie autem za autobusem, który zatrzymał się na przystanku bez zatoczki, oczwiście podwójna ciągła i za autobusem dodatkowo przejscie dla pieszych, stoję więc tuż za przejsciem, za mną sznur samochodów, a z osiedla z lewej strony wyjechał sobie idiota skręcając w lewo i wjeżdżając przede mną bezpośrednio na przejście dla pieszych. Zaznaczę, ze autobus właśnie zaczął ruszać u ja też. Gdyby nie moje oczy z tyłu głowy.... |
# kier 01.04.2015 09:54 |
|
Odpowiadam tej "kaszance", bo widzę już ja kilka razy z tym samym pytaniem.
MOST PÓŁNOCNY JEST ... NA PÓŁNOCY. JASNE??? |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.