Forum › Wola
# urszula82 20.02.2018 20:11 |
|
wola nam pięknieje z dnia na dzień, strasznie się cieszę, że jest taki skwer bo wreszcie można wyjść gdzieś pobiegać z pieskiem, samemu poćwiczyć i dzieci też mają plac zabaw, brawo za to! kupiłam niedawno mieszkanie w loftach przy norwida i dopiero sąsiedzi powiedzieli mi, że jest tak cudowne miejsce. trzeba kawałek dojechać albo się przejść, ale taki dłuższy spacr jest idealny bo ile można chodzić po moczydle
|
# urszula82x 20.02.2018 20:12 |
|
wola nam pięknieje z dnia na dzień, strasznie się cieszę, że jest taki skwer bo wreszcie można wyjść gdzieś pobiegać z pieskiem, samemu poćwiczyć i dzieci też mają plac zabaw, brawo za to! kupiłam niedawno mieszkanie w loftach przy norwida i dopiero sąsiedzi powiedzieli mi, że jest tak cudowne miejsce. trzeba kawałek dojechać albo się przejść, ale taki dłuższy spacr jest idealny bo ile można chodzić po moczydle. park fajny ale czasem trzba zmienić trasę
|
# gamisia 28.03.2018 12:07 |
|
Ja też zmieniam trasy na spacery, bardzo fajnie, ktoś wpadł na super pomysł, w ogóle widzę, że deweloperzy odkryli potencjał Woli i świetnie, bo dzielnica jest rewelacyjnie skomunikowana a do tego nie jest tak gwarno jak w centrum, więc śmiało można kupować tu mieszkanie.
|
# Katcharina von Nitskermann 28.03.2018 14:28 |
|
syf.reklamaa.
Ludzie są już tak otępiali, że łykają każdy pie.rdolo.ny kit. "posmaruj sobie tym kremem cycki to Ci urosną" JA PI.ER.DOLE. |
gabrys20 10.04.2018 11:18 |
|
Pięknieje, pięknieje i oby tak dalej. Szkoda, że niektórzy nie dożyli tych czasów kiedy to Wola staje się atrakcyjna do zamieszkania.
|
Michal7u 10.04.2018 14:31 |
|
Uważam, że fajnie, że to odbudowali. Myśle, że przyciągnie to uwagę wielu osób.
_____ http://plexinawymiar.pl/ |
# Samar Krotosjan Emiir 11.04.2018 09:57 |
|
syf.reklamaa.
Ludzie są już tak otępiali, że łykają każdy pie.rdolo.ny kit. "posmaruj sobie tym kremem cycki to Ci urosną" JA PI.ER.DOLE. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.