Forum › Białołęka
Skarbonka w AUCHAN
# dobra_rada 23.03.2005 20:18 |
|
Wszystkim, którzy posiadają kartę SKARBONKA w AUCHAN Modlińskam radzę bardzo uważnie sprawdzać stan konta skarbonki po dokonaniu zakupów.
Właśnie dzisiaj kupując towar za 16 zł z premią 50% oczekiwałem wpłaty na skarbonkę 8 zł. Mając na koncie 7 zł, po dodaniu dzisiejszej kwoty powinienem mieć saldo 15 zł. Tymczasem na wydruku z kasy zobaczyłem kwotę 10 zł z groszami. Udałem się do punktu obsługi klienta i poprosiłem o wyjaśnienie różnicy w saldzie. Okazało się, że program komputerowy źle liczy procenty. Oczywiście Pani z punktu zapowiedziała, że "dobije" na moje konto brakujące 4 zł z groszami, ale fakt, że komputer się myli nie przekonuje mnie. Komputer policzy to co mu programista każe. Dlatego SZANOWNI KLIENCI AUCHAN UWAŻAJCIE na SKARBONKĘ !!!!! |
# Yogi 24.03.2005 17:46 |
|
Dlatego ja wole system lojalnosciowy Geant'a. Ilosc punktow jest stala, zalezna od kwoty zakupow plus bonusy z gazetki. Punkty sa za kazde zakupy. Bardzo czytelne. Punkty zamienia sie na bony towarowe lub fanty z katalogu. Skarbonka to jakies dziwadlo. I do kasy nie stoi sie w takiej kolejce jak w Auchan. Tylko daleko od nas niestety.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.