REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

siłownik do bramy wjazdowej

# AntekRaRaRi

18.04.2016 16:22

Witam. Stoję przed koniecznością wymiany starego siłownika. Co polecicie do bramy wjazdowej 8 metrowej, dużo waży? Oczywiście zależy mi też na montażu. Podejrzewam, że stary siłownik był za słaby, dlatego tak szybko skończył żywota.

# Zbyszek-K

21.04.2016 16:42

Przy wyborze bramy trzeba sie kierować jej masą , powierzchnią w m2 , ilością cykli czy oporem. Po przeliczeniu tego wszystkiego dopiero trzeba wybrac siłownik. Ja mam niedużą bramę 300 kg do tego dołożyłem 30% na opór i małą ilość cykli. U mnie sprawdza się Deimos z BFT.

# byiuwuwu

23.04.2016 13:48

#Zbyszek-K napisał(a) 21.04.2016 16:42
Przy wyborze bramy trzeba sie kierować jej masą , powierzchnią w m2 , ilością cykli czy oporem. Po przeliczeniu tego wszystkiego dopiero trzeba wybrac siłownik. Ja mam niedużą bramę 300 kg do tego dołożyłem 30% na opór i małą ilość cykli. U mnie sprawdza się Deimos z BFT.

BFT ma dobre siłowniki. Myśle, że taki wybór będzie ok, zważywszy też bardzo dobre wykonanie po prostu.

REKLAMA

# miecio

09.11.2016 12:32

Ja polecam zgłosić się do jakiejś firmy która się tym zajmuje. Dobra http://dragon-bram.pl/ jest w Dragon-Bram

kasia3535

20.04.2017 19:12

jak szukacie dobrych i sprawdzonej automatyki do bram to koniecznie musicie sprawdzić ofertę sklepu Nice. Sklep sprzedaje nowoczesne automatyki do bram garażowych, bram przesuwnych oraz automatyki do rolet. A sklep znajdziecie tu http://www.nice.pl/
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni