REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# Pan Kleks

07.06.2024 11:15

Pan Pietruczuk jest najlepszym burmistrzem ever !!!!!

# Lucek

07.06.2024 14:03

Pietruczuk może i byłby dobry ale coś ostatnio za bardzo się z lewicą prowadza nawet z Biedroniem .Takie ciągoty do korzeni ? Najlepiej jak by burmistrzem został pan Krystian Lisiak RDB samo nazwisko to ikona dobrego skutecznego radnego.Jak PIS będzie mądry to poprze tego człowieka jak nie to gowno będą mieli a dzielnice opanuje KO i wiadomo szkoda pisać.

# Alicja z Bielan

07.06.2024 17:39

Tak , Pan Lisiak to byłby dobry wybór na burmistrza

REKLAMA

# Mucek

07.06.2024 18:14

#Lucek napisał(a) 07.06.2024 14:03
pan Krystian Lisiak RDB samo nazwisko
RDB to skrót nazwy jakiegoś zakonu?

# Lucek

07.06.2024 21:39

Wylącz tv wyjdź z domu i zrozumiesz że jest taka partia która wygrała na Bielanach a nazywa się Razem dla Bielan.

# Kleks

11.06.2024 10:47

#Lucek napisał(a) 07.06.2024 21:39
Wylącz tv wyjdź z domu i zrozumiesz że jest taka partia która wygrała na Bielanach a nazywa się Razem dla Bielan.
To nie partia a stowarzyszenie mądralo.

REKLAMA

# Jerzyk

11.06.2024 12:29

Dla mnie Pietruczuk jest skreślony za dwa numery: 1.łkanie za chwilowym uziemieniem szybowców z Babic i żarliwe epopeje, jak to mieszkańcy kochają samoloty i szybowce (a dla mnie to powód do gniewu i rozpaczy, ja mi te ryczące rzęchy co parę minut przy ładnej pogodzie wyją nad łbem) 2. przekonywanie że strafa płatnego parkowania to dobrodziejstwo dla Bielan. W sumie to ta jego darmowa gazeta tez jest żenująca, propaganda aż ocieka z każdej kolumny.

# Ed Loess

12.06.2024 16:31

#Jerzyk napisał(a) 11.06.2024 12:29
Dla mnie Pietruczuk jest skreślony za dwa numery: 1.łkanie za chwilowym uziemieniem szybowców z Babic i żarliwe epopeje, jak to mieszkańcy kochają samoloty i szybowce (a dla mnie to powód do gniewu i rozpaczy, ja mi te ryczące rzęchy co parę minut przy ładnej pogodzie wyją nad łbem) 2. przekonywanie że strafa płatnego parkowania to dobrodziejstwo dla Bielan. W sumie to ta jego darmowa gazeta tez jest żenująca, propaganda aż ocieka z każdej kolumny.

Zaraz się zleci towarzycho z krzykiem, że nie trzeba było kupować mieszkania przy lotnisku. Czuję twój ból. Mieszkam przy Perzyńskiego (ładnych parę kilometrów od lotniska) i w pogodne dni odechciewa się czasem żyć. Ale nie wiedziałem, że Pietruczuk jest miłośnikiem sadystów w latających traktorach.

# Pan Kleks

15.06.2024 10:40

Pan Lisiak powinien zostać burmistrzem. Osoba kompetentna mająca duży mandat zaufania wśród mieszkańców.

REKLAMA

# Wędkarz

16.06.2024 13:07

Dlaczego pan L ? nie rozumiem ? co za kompetencje posiada ? Jest "dobry na FB" ? Tak jak i pan P ??

# Pan Kleks

17.06.2024 09:58

#Wędkarz napisał(a) 16.06.2024 13:07
Dlaczego pan L ? nie rozumiem ? co za kompetencje posiada ? Jest "dobry na FB" ? Tak jak i pan P ??
Panie Rybak. Poczytaj Pan zainteresuj się co się dzieje wokół. A potem Pan pisz pierd olety na forum.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA