Forum › Bielany
# Pan Kleks 07.06.2024 11:15 |
|
Pan Pietruczuk jest najlepszym burmistrzem ever !!!!!
|
# Lucek 07.06.2024 14:03 |
|
Pietruczuk może i byłby dobry ale coś ostatnio za bardzo się z lewicą prowadza nawet z Biedroniem .Takie ciągoty do korzeni ? Najlepiej jak by burmistrzem został pan Krystian Lisiak RDB samo nazwisko to ikona dobrego skutecznego radnego.Jak PIS będzie mądry to poprze tego człowieka jak nie to gowno będą mieli a dzielnice opanuje KO i wiadomo szkoda pisać.
|
# Alicja z Bielan 07.06.2024 17:39 |
|
Tak , Pan Lisiak to byłby dobry wybór na burmistrza
|
# Mucek 07.06.2024 18:14 |
|
#Lucek napisał(a) 07.06.2024 14:03 RDB to skrót nazwy jakiegoś zakonu?pan Krystian Lisiak RDB samo nazwisko |
# Lucek 07.06.2024 21:39 |
|
Wylącz tv wyjdź z domu i zrozumiesz że jest taka partia która wygrała na Bielanach a nazywa się Razem dla Bielan.
|
# Kleks 11.06.2024 10:47 |
|
#Lucek napisał(a) 07.06.2024 21:39 To nie partia a stowarzyszenie mądralo.Wylącz tv wyjdź z domu i zrozumiesz że jest taka partia która wygrała na Bielanach a nazywa się Razem dla Bielan. |
# Jerzyk 11.06.2024 12:29 |
|
Dla mnie Pietruczuk jest skreślony za dwa numery: 1.łkanie za chwilowym uziemieniem szybowców z Babic i żarliwe epopeje, jak to mieszkańcy kochają samoloty i szybowce (a dla mnie to powód do gniewu i rozpaczy, ja mi te ryczące rzęchy co parę minut przy ładnej pogodzie wyją nad łbem) 2. przekonywanie że strafa płatnego parkowania to dobrodziejstwo dla Bielan. W sumie to ta jego darmowa gazeta tez jest żenująca, propaganda aż ocieka z każdej kolumny.
|
# Ed Loess 12.06.2024 16:31 |
|
#Jerzyk napisał(a) 11.06.2024 12:29 Dla mnie Pietruczuk jest skreślony za dwa numery: 1.łkanie za chwilowym uziemieniem szybowców z Babic i żarliwe epopeje, jak to mieszkańcy kochają samoloty i szybowce (a dla mnie to powód do gniewu i rozpaczy, ja mi te ryczące rzęchy co parę minut przy ładnej pogodzie wyją nad łbem) 2. przekonywanie że strafa płatnego parkowania to dobrodziejstwo dla Bielan. W sumie to ta jego darmowa gazeta tez jest żenująca, propaganda aż ocieka z każdej kolumny. Zaraz się zleci towarzycho z krzykiem, że nie trzeba było kupować mieszkania przy lotnisku. Czuję twój ból. Mieszkam przy Perzyńskiego (ładnych parę kilometrów od lotniska) i w pogodne dni odechciewa się czasem żyć. Ale nie wiedziałem, że Pietruczuk jest miłośnikiem sadystów w latających traktorach. |
# Pan Kleks 15.06.2024 10:40 |
|
Pan Lisiak powinien zostać burmistrzem. Osoba kompetentna mająca duży mandat zaufania wśród mieszkańców.
|
# Wędkarz 16.06.2024 13:07 |
|
Dlaczego pan L ? nie rozumiem ? co za kompetencje posiada ? Jest "dobry na FB" ? Tak jak i pan P ??
|
# Pan Kleks 17.06.2024 09:58 |
|
#Wędkarz napisał(a) 16.06.2024 13:07 Panie Rybak. Poczytaj Pan zainteresuj się co się dzieje wokół. A potem Pan pisz pierd olety na forum.Dlaczego pan L ? nie rozumiem ? co za kompetencje posiada ? Jest "dobry na FB" ? Tak jak i pan P ?? |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.