Forum › Legionowo i Jabłonna
# Janusz 02.11.2011 09:58 |
|
Brawo....takie coś zapewne będzie tzw. "strzałem w 10".Powodzenia.
|
# cezary 02.11.2011 11:19 |
|
Ekstra pomysł ciekawe czy będzie taki fajny jak w Berlinie? Pierwsza niedziela miesiąca trzeba zapamiętać!
|
# Sawka 02.11.2011 21:25 |
|
Pomysł oczywiście wskazany, ale znany od wszechczasów pod przeróżniejszymi szerokościami i długościami geograficznymi.
Wskazanie tego pomysłu przez mieszkankę Legionowa, której gratuluję, przez "skrzynkę dobrych pomysłów" świadczy o zupełnej beznadziei służb ratusza i braku rozpoznania potrzeb mieszkańców. Kompletna porażka ratusza !!!!. I jeszcze chcą to wykorzystać propagandowo, że mieli taki dobry pomysł z "skrzynką dobrych pomysłów". |
# olek1 08.11.2011 14:17 |
|
był ktoś? Było wielu chętnych?
|
# lolka 02.01.2012 11:59 |
|
a czepiali się straganów na targowisku , a teraz pchli targ ... masakra :))
|
# darkos 02.01.2013 08:15 |
|
Pomysł rewelacyjny , tym bardziej , że udało mi się znaleźć kilka niedostępnych już w księgarniach i w antykwariatach
|
# wes 26.07.2013 08:15 |
|
super pomysł , takie targi sa w wielu krajach zach. europy i to w państwach o duzo wyższym standarcie życia , nie wiem skad ten sarkazm i krytyka.
S u p e r |
Daro 26.07.2013 09:52 |
|
Bo w Polsce kraju frustratów, malkontentów, musi przeszkadzać wszystko. Na całym świecie organizowane są wyprzedaże garażowe, pchle targi gdzie za śmieszne pieniądze można kupić naprawdę fajne niepotrzebne rzeczy
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.