REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# skafanderek

28.04.2015 05:17

Super wiadomość dla mnie jako rowerzysty - będzie bezpieczniej, jako ojca dzieci - będą bezpieczniejsze, jako kierowcy - mniej rowerów na drodze - płynniejszy ruch.
Szkoda, że nie zamieściliście Państwo mapy.
A czy coś więcej o "zaawansowanych" pracach na temat tych zaawansowanych prac na północy - chodzi o to co już jest wybudowane czy o nowe odcinki?

# Żubr

28.04.2015 09:58

"Tej zimy bezpiecznie przejedziemy rowerem" - to tylko ja nie jeżdzę zimą na rowerze? Przypuszczałem, że jakiś dziwny jestem...

# tandem

28.04.2015 15:41

Dziękuję Panie Dominiku za rzetelny artykuł,który przedstawia bemowską rzeczywistość rowerzystów.Te papraki spod szyldu Dąbrowskiego nic nie robiły latami(no poza PR w BemowoNews).Dopiero teraz Budżet Partycypacyjny dał szansę mieszkańcom!
Ciągle brakuję przedszkoli,szkół bibliotek,przychodni i szpitala, a i z dwa parki by się przydały(Jelonki Południowe i Chrzanów) i kilka zielonych skwerów-ale nie takich pomalowanych zieloną farbą po jezdni(beznadziejny pomysł papraków od Dąbrowskiego) a z drzewami,najlepiej przesadzonymi(Górce)

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą