REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# Sadek

07.05.2019 17:01

Bo jak się posłucha przedstawicieli ZTM w publicznych wypowiedziach , to można uznać że regulamin przewozów w Komunikacji Miejskiej , ma tylko jeden punkt , który brzmi: "Pasażerowi który ma ważny bilet , wolno wszystko".

# Marian

07.05.2019 18:37

Ja regularnie opier....dalem gamoni z ZTM jak jest klima nie włączona. KM ma konkurować z prywatnym samochodem więc nie mam zamiaru spocony do pracy docierać. Nie jeden parę jobów dostał. Płacimy za tę zasraną komunikację i wymagamy.

# ununokt

08.05.2019 00:39

#Marian z tą klimatyzacją chodzi o to że w nowych pojazdach to automaty i kierowca nie ma na to wpływu

REKLAMA

# Andrzej Wypij-Browarek

08.05.2019 07:48

#Marian napisał(a) 07.05.2019 18:37
Ja regularnie opier....dalem gamoni z ZTM jak jest klima nie włączona. KM ma konkurować z prywatnym samochodem więc nie mam zamiaru spocony do pracy docierać. Nie jeden parę jobów dostał. Płacimy za tę zasraną komunikację i wymagamy.
Ja regularnie wtedy przepraszałem za dyskomfort, na najbliższym przystanku ogłaszałem awarię i zjeżdżałem bez ludzi do zajezdni wymieniać wóz na taki z lepszą klimatyzacją. I nieważne czy to linia w centrum, czy jeżdżąca co dwie godziny podmiejska. Klient płaci i nie mogę zawieść jego oczekiwań!

# Rafał

08.05.2019 12:57

ZTM nie zatrudnia kierowców autobusów i tramwajów.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni