Forum › Warszawa
# Sadek 07.05.2019 17:01 |
|
Bo jak się posłucha przedstawicieli ZTM w publicznych wypowiedziach , to można uznać że regulamin przewozów w Komunikacji Miejskiej , ma tylko jeden punkt , który brzmi: "Pasażerowi który ma ważny bilet , wolno wszystko".
|
# Marian 07.05.2019 18:37 |
|
Ja regularnie opier....dalem gamoni z ZTM jak jest klima nie włączona. KM ma konkurować z prywatnym samochodem więc nie mam zamiaru spocony do pracy docierać. Nie jeden parę jobów dostał. Płacimy za tę zasraną komunikację i wymagamy.
|
# ununokt 08.05.2019 00:39 |
|
#Marian z tą klimatyzacją chodzi o to że w nowych pojazdach to automaty i kierowca nie ma na to wpływu
|
# Andrzej Wypij-Browarek 08.05.2019 07:48 |
|
#Marian napisał(a) 07.05.2019 18:37 Ja regularnie wtedy przepraszałem za dyskomfort, na najbliższym przystanku ogłaszałem awarię i zjeżdżałem bez ludzi do zajezdni wymieniać wóz na taki z lepszą klimatyzacją. I nieważne czy to linia w centrum, czy jeżdżąca co dwie godziny podmiejska. Klient płaci i nie mogę zawieść jego oczekiwań!Ja regularnie opier....dalem gamoni z ZTM jak jest klima nie włączona. KM ma konkurować z prywatnym samochodem więc nie mam zamiaru spocony do pracy docierać. Nie jeden parę jobów dostał. Płacimy za tę zasraną komunikację i wymagamy. |
# Rafał 08.05.2019 12:57 |
|
ZTM nie zatrudnia kierowców autobusów i tramwajów.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.