Forum › Białołęka
# KrissMe 14.09.2018 16:16 |
|
Klimiuk? To PO ma dwa mandaty pewne ;D
|
# Melon 14.09.2018 16:18 |
|
To ten co Ciężarnej kobiety do glosu nie dopuszczał... Nagroda jest za takie działanie jak widać..
|
# Andrzej W. 14.09.2018 16:31 |
|
Panie redaktorze proponuję zapoznać się szerzej ze sprawą Pani Ani Majchrzak bo to co Pan pisze jest mocno krzywdzące o jednym z nie wielu spoleczników dzialajacych w tej Radzie.
Uwarzam, że dzielnica wiele zawdzięcza Pani Majchrzak i że warto jednak zachować trochę umiaru.. Wielokrotnie już korzystalem z NPL utworzonego przez tą Panią.. Moja córka chodziła na super zajęcia w klubie dla mam, ktory Pani Majchrzak tworzyła. Jest super osobą i wspanialym człowiekiem i Pana Ocena jest bardzo krzywdząca. Pozdrawiam serdecznie, Andrzej W. |
# sąsiad 14.09.2018 16:36 |
|
#Andrzej W. napisał(a) 14.09.2018 16:31 Panie redaktorze proponuję zapoznać się szerzej ze sprawą Pani Ani Majchrzak bo to co Pan pisze jest mocno krzywdzące o jednym z nie wielu spoleczników dzialajacych w tej Radzie. Uwarzam, że dzielnica wiele zawdzięcza Pani Majchrzak i że warto jednak zachować trochę umiaru.. Wielokrotnie już korzystalem z NPL utworzonego przez tą Panią.. Moja córka chodziła na super zajęcia w klubie dla mam, ktory Pani Majchrzak tworzyła. Jest super osobą i wspanialym człowiekiem i Pana Ocena jest bardzo krzywdząca. Pozdrawiam serdecznie, Andrzej W. NPL to NPL, a ogłaszanie przerw w sesjach to drugie. te sprawy nie mają ze sobą nic wspólnego. |
# Andrzej W. 14.09.2018 16:50 |
|
A czy przypadkiem nie bylo tam oczekiwania na decyzję wojewody(z PiS-u)? W sprawie jednej z radnych, która miała być niezameldowana na Białołęce? Tak jak piszę uwazam, że błędy może kazdy popełnić ale piętnowanie błędów cudzych jest słabe gdy wiemy, że to nie jest osoba z tych co "lubi nic nie robić".
|
# sąsiad 14.09.2018 16:57 |
|
#Andrzej W. napisał(a) 14.09.2018 16:50 A czy przypadkiem nie bylo tam oczekiwania na decyzję wojewody(z PiS-u)? W sprawie jednej z radnych, która miała być niezameldowana na Białołęce? Wyrok sądu tej wersji nie potwierdził |
# Andrzej W. 14.09.2018 17:19 |
|
Oczywiście nie kwestionuję tego ale i tak super pomocną Radną i ma moj głos jesli wystartuje..
|
MariolaBT 16.09.2018 09:01 |
|
Szczerze??? ANI JEDNEGO RADNEGO Z LIST PO,ANI JEDNEGO Z LIST PIS!!!!! Czyli przy każdym z nazwisku rekomendowanym w artykule- out! Państwu, którzy byliście w poprzednich kadencjach- serdecznie dziękujemy! Odmaszerować do szeregu- nie chcemy was, nieudaczników, specjalistów jedynie w zakresie pyskowania na siebie nawzajem, podszczuwania, podgryzania, kombinowania! Czas na ludzi, którzy nie byli uwikłani we współpracę ani z PO, ani z PIS! Na szczęście coraz więcej Polaków to zaczyna rozumieć i obie partie już w wyborach samorządowych czeka niezły szok! Czekają was czerwone kartki!!!
|
# Mateo007 17.09.2018 09:59 |
|
Mriolka ale bzdury piszesz przeciez ta wojenka to dzięki Razem dla Białołęki była... tam głosują identycznie jak pis to jacy to bezpartyjni? Ich też obowiazuje partyjne myślenie... i wciskają głupoty , ze oni bezpartyjni :D A przy głosowaniach isentycznie z pisem... Powinni zmienić nazwę na RazemDlaPisu ;-)
Oczywiście twój glos to twój wybór ale ja na 200% nie zagłosuje na nich. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.