REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# kiler3

19.06.2015 16:04

Po co ten Jaworski sie w tym temacie wypowiada? Raczej nie przyłożył ręki do sukcesu (wręcz przeciwnie) a pod światłam latarni się sztafiruje ;)

# Ryba

19.06.2015 21:03

Tu Ryba, wzywam cię, Akwarium...
- Akwarium zgłasza się.
- Ty się nazywasz Kiler3! I masz ksywę Kiler! I jesteś Kiler! A jak mi powiesz, że to pomyłka, to dostaniesz w ryj.
- To pomyłka.
Jaworski od wielu lat odpowiada za stan białołęckiej oświaty.

# Ber

20.06.2015 08:40

A za stan infrastruktury, braku infrastruktury tez odpowiada ?

REKLAMA

# zorientowany

20.06.2015 19:57

Co za bęcwał to pisał. Gmina Sitkówki-Nowin 85,40 %, Kielce 83,1 procent oraz Sandomierz 82,6 procent - to tyle, jeśli o tegoroczne wyniki w województwie świętokrzyskim. A ten pisze "w kraju". Takiego dziennikarzynę powinni wywalić na zbity pysk.

# TataAni

20.06.2015 21:30

Zorientowany, becwal to ty jesteś i twój stary. Wejdź na Bialoleka.waw.pl i poczytaj ze zrozumieniem. I odwal się od bialoleckich dzieci i ich super wyniku, debilu ze wsi. Gratulacje dla dzieciaków i olejcie tych hejterow na etatach

# zorientowany

21.06.2015 12:29

Człowieku, co za agresja, możesz być niebezpieczny dla otoczenia. Ja urodziłem się w Warszawie, a wyniki ze świętokrzyskiego podałem, bo akurat pierwsze z tego województwa znalazłem w necie. Każdemu inteligentnemu człowiekowi wyda się to nieprawdopodobne, że w pierwszej czwórce najlepszych dzielnic i gmin w Polsce są cztery dzielnice warszawskie. No i sprawdziłem. Nic nie mam do białołęckich dzieci, moje też chodzą do szkół na Białołęce. Mam za to dużo do dziennikarskiej nierzetelności, bo później różni agresywni ludzie powtarzają nieprawdę, a jak im zwrócić uwagę, bo jeszcze w twarz można dostać. A urzędnicy, którzy piszą na bialoleka.waw.pl prezentują podobny poziom jak ten pseudodziennikarzyna.

REKLAMA

# zorientowany

21.06.2015 12:33

poprawka: w pierwszej czwórce najlepszych dzielnic i gmin w Polsce są trzy dzielnice warszawskie i jedna gmina podwarszawska

# Marcin

21.06.2015 18:20

He he, niezłe jaja, urzędnicy chwalą się osiągnięciami, które okazują się sfabrykowane. Czwarte miejsce w Polsce, he he

# alutka

21.06.2015 22:33

Artykuł podaje prawdziwe dane. Po co obrażacie burmistrza i dziennikarzy skoro piszecie nieprawdę i potem za to przepraszacie? Nie dopatruję się kłamstwa burmistrza ani autora. A nie jestem fanką PO.

REKLAMA

# Marcin

22.06.2015 08:42

? Nie zauważyłem, żeby ktoś tu kogoś przepraszał. Artykuł podaje tylko prawdziwe procenty, ale kłamliwie podaje miejsca warszawskich dzielnic i Michałowic. Ani Ursynów nie zajął pierwszego miejsca w kraju, ani Białołęka czwartego (jeśli już to sto czwarte). To zwykłe kłamstwo.

# Marcin

22.06.2015 08:46

Ta dyskusja przestaje mieć sens. Jest nierzetelnie napisany artykuł, dziennikarz nie sprawdził danych, podał nieprawdziwe i trzeba się do tego przyznać i napisać sprostowanie. I tyle, a nie wmawiać ludziom, że czarne jest białe.

# wilfrid

22.06.2015 10:10

Do #zorientowany - podane przez Ciebie wyniki dotyczą języka angielskiego, a tu mówimy o wyniku średnim - polski i matematyka. Więc nie rób zamieszania i nie obrażaj dziennikarzy.

REKLAMA

# zorientowany

22.06.2015 11:19

faktycznie, to wyniki z angielskiego, za to sorry

# niezorientowany

22.06.2015 11:39

Warszawa - Bemowo 80,5
Warszawa - Białołęka 79,5
Warszawa - Bielany 78,5
Warszawa - Mokotów 78,8
Warszawa - Ochota 78,2
Warszawa - Praga Południe 77,3
Warszawa - Praga Północ 64,3
Warszawa - Rembertów 73,3
Warszawa - Śródmieście 77,7
Warszawa - Targówek 76,0
Warszawa - Ursus 76,4
Warszawa - Ursynów 82,0
Warszawa - Wawer 79,0
Warszawa - Wesoła 79,1
Warszawa - Wilanów 75,9
Warszawa - Włochy 78,5
Warszawa - Wola 72,2
Warszawa - Żoliborz 79,3
Nie licząc Pragi, to coś jest nie halo z tymi wynikami z Warszawy. Średni wynik w Polsce to podobno 61 %

# niezorientowany

22.06.2015 11:43

67 %, jak podaje CKE

REKLAMA

# niezorientowany

22.06.2015 11:44

Może ktoś zamiast średniej podał medianę

# dziadek

22.06.2015 14:54

Gratulacje! Nie da się ukryć, to także zasługa moich wnuków Zosi i Stasia!
Mocno to stoi w sprzeczności z opinią jednego, bardzo delikatnie ujmując "nademocjonalnego" kolesia, który ocenił (cytat): "szkoła dla debili, bardzo mierna i z głupimi nauczycielami"

# pirazyoko

22.06.2015 15:42

#dziadek napisał(a) 22.06.2015 14:54
Gratulacje! Nie da się ukryć, to także zasługa moich wnuków Zosi i Stasia!
Mocno to stoi w sprzeczności z opinią jednego, bardzo delikatnie ujmując "nademocjonalnego" kolesia, który ocenił (cytat): "szkoła dla debili, bardzo mierna i z głupimi nauczycielami"

Wyniki testów to niestety nie to samo co wiedza. Wyniki z angielskiego pozwalają przypuszczać, że większość dzieci z Podróżniczej świetnie da sobie radę na wycieczce zagranicznej albo bez problemów przyjmie w domu anglojęzyczną młodzież w ramach wymiany - a to nieprawda. Dzieci być może poprawnie rozwiążą testy, ale mają podstawowe problemy z mówieniem, a to jednak podstawa. Tak więc wyniki testów nic niestety nie mówią o przygotowaniu naszych dzieci do kolejnych etapów edukacji, a zwłaszcza wkraczaniu w dorosłość.

REKLAMA

# kiler3

22.06.2015 16:45

#Ryba napisał(a) 19.06.2015 21:03
Tu Ryba, wzywam cię, Akwarium...
- Akwarium zgłasza się.
- Ty się nazywasz Kiler3! I masz ksywę Kiler! I jesteś Kiler! A jak mi powiesz, że to pomyłka, to dostaniesz w ryj.
- To pomyłka.
Jaworski od wielu lat odpowiada za stan białołęckiej oświaty.

Ej ryba ryba chyba za daleko wypłynęłaś ze swojego akwarium. Ogarnij się dziecko, bo nawet nie wiesz, że błądzisz ;) Jedno mądrześ ujął: "Jaworski od wielu lat odpowiada za stan białołęckiej oświaty". Dokładnie tak ! W tym Jaworski odpowiada od wielu za to, że: dzieci uczą się w podstawówkach na 2 lub 3 zmiany, do niedawna większość klas była przepełniona, teraz już "tylko" niektóre, stołówki i świetlice zatłoczone do granic możliwości oraz brak miejsc dla dzieci w przedszkolach i żłobkach !!! To niewątpliwe sukcesy Jaworskiego, hip hip hura niech żyje pO ;)
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy