Forum › Warszawa
# Korneliusz23 03.06.2019 13:00 |
|
No ale co za problem, matki z dzieckiem pojdą gdzie dzieci są mile widziane, a ludzie co nie chcą hałasu lub matki przewijającej niemowlaka na stole do restuaracji bez dzieci.
|
# Wera 03.06.2019 13:46 |
|
Nowy trend polega na tym, że restauracje otwierają się na klientów z psami i kotami a zamykają na klientów z dziećmi. Smutny to kierunek, dokąd nas zaprowadzi?
|
# Wiesia 03.06.2019 13:51 |
|
No cóż zamiast dzieci, młodzi wolą pieski i kotki. W końcu to takie wygodne i łatwe w obsłudze. Kelnerzy będą nakrywać do stołu dla psa, jak mu nie zasmakuje obiadek to ugryzie.
|
# tyle w temacie 03.06.2019 17:43 |
|
problemem nie są małe dzieci bo one nic nie rozumieją, problemem są dorośli którym po spłodzeniu potomstwa wydaje się ze świat należy tylko do nich i ich bąbelków
|
# Nicki 28.08.2019 18:25 |
|
Tak, bo jakby rodzice pilnowali swoich pociech i sprzątali bałagan po nich, to nie byłoby sprawy...
|
# Bernadetta II 20.09.2019 18:22 |
|
Do #tyle w temacie - gratuluje trafionego posta - właśnie te "madki" z bachorami chowanymi bezstressowo są przekleństwem w lokalach, które arogancko chcą zamienić na lokale zabaw dla dzieciaków, mają swoje Colorado i tym podobne więc niech dają ludziom w spokoju spotkać się na kawę bez wrzasków gawiedzi. A jak się zwróci uwagę to "madka" oburzona i obrażona. Dziecko mała istotka nie rozumie ale "madka" jest tu źródłem całego zła a potem wyrastają mali agresorzy terroryzujący całe klasy, obrażające nauczycieli i kolegów bo "madka" wychowała smarkacza bezstressowo i wszystko mu wolno. Precz z normalnych lokali, bardzo dobrze, przez durne 'madki" zaczynamy mieć hotele bez dzieci a teraz lokale bez dzieci - i bardzo dobrze, podziękowania dla przygłupaistych "madek" z wypranymi mózgami ze swoimi Jessicami i Bryankami. Brawo dla właścicieli hoteli i lokali myślących o zapewnieniu komfortu i spokoju dla normalnych konsumentów.
Żeby uprzedzić wściekły szczekot "madek", sama mam dwoje maluszków i nigdy nie byłam w ich towarzystwie w kawiarni aby nie skazywać otoczenia na dokazywanie berbeci w miejscu do tego nie przeznaczonym. Pozdrawiam zdrowo myślących. |
# Aleksander M 27.10.2020 16:53 |
|
Polecam mokotowską 69 https://mokotowska69.pl/ takiego jedzonka dawno nie jadłem, musze sobie coś zamówić...
|
Marekpec 10.03.2021 11:05 |
|
Cudowne ciche miejsce, pyszne jedzenie, piękne dekoracje no i super obsługa. Czego można chcieć wiecej? Z pełną odpowiedzialnością polecamy lokal https://chrzcinyikomunie.pl/ hotele/palacyk-otrebusy . Serdeczne dziękujemy za mega zaangażowanie !
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.