Forum › Białołęka
Recenzja historii Białołęki
# historyk 20.02.2003 00:34 |
|
w oczekiwaniu na ekspozycję oficjalną, zamieszczam na stronie GW (forum internetowe Targówka i Pragi Pn), recenzję historii Białołęki, która mam nadzięję ulegnie poprawie w drugim wydaniu.
|
# historyk 20.02.2003 18:05 |
|
Za co się złapałeś marny intrygancie - proszę usunąć post tego chamidła poszywające się pod moje dane personalne.
Z poważaniem Krzysztof Madej |
historyk 20.02.2003 18:39 |
|
Czy "Echo" zamierza usunąć te przestępcze posty jakiegoś palanta, który szarga moje imię i nazwisko.
|
# Duśka 20.02.2003 20:17 |
|
Halo, Panowie? A o co wy się właściwie tak kulturalnie sprzeczacie? DUŚKA
|
historyk 20.02.2003 20:29 |
|
Jakiś chamek używając mojego imienia i nazwiska wypiywał wulgarne i obsceniczne teksty pod moim sadresem. To cena jaką płacę za aktywność obywatelską. Szkoda,że to taki niski poziom
|
# Kotka 20.02.2003 20:47 |
|
Historyku, ale czy Ty musisz się przejmować chamstwem? Nie zwracaj uwagi. Wystarczyło raz poprosić administratora o usunięcie postu i nie tracic nerwów dla kogoś, kto nie jest tego wart. Lepiej bys żonę przytulił.
|
m0n1ka 20.02.2003 21:14 |
|
Kotka - genialny pomysł. Historyku, proszę koniecznie uśmiechnąć się do Historykowej i nie tracić nerwów na półgłówków.
|
# piotr 20.02.2003 22:06 |
|
Zastanawiam się, komu zależy, aby dołożyć Historykowi? Niemniej jednak musi to być niezły burak i frajer.
|
historyk 20.02.2003 23:22 |
|
Właśnie, to mnie bardzo zastanawia. Jestem w pełni niezależny - za nikim ani przeciwko nikomu nie agituję. Opisuję rzeczywistość bardziej nawet w konwencji naukowej niż publicystycznej. Kto tu ma jaki problem?
|
historyk 21.02.2003 19:18 |
|
Dziękuję Moniko za sugestię- zastosowałem się.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.