REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Przygotujmy się na sezon zimowy - odśnieżanie

KrzyKrzysztof

09.10.2020 11:46, wpis modyfikowany 4 razy,ostatnio 29.10.2020 15:13

Cześć.
Sezon zimowy zbliża się dużymi krokami, a mnie aż łamie w kościach na samą myśl. Ostatni rok totalnie olałem temat przygotowań (i nic się nie stało :D), ale czuję, że w tym roku sypnie trochę więcej puchu.
I teraz takie pytanie- korzysta ktoś z was z jakiejkolwiek firmy odśnieżającej podjazdy albo z jakiegoś lepszego sprzętu niż łopata czy szufla? Któryś z sezon z kolei się nad tym zastanawiam, ale póki co zawsze mi się udawało. Tylko w tym roku żonka w ciąży... i nie będzie zmiłuj się.
dzięki!
--- Moja edycja przed zimą w czasie tych zwariowanych protestów, może się komuś przyda:)
Nikt mi nie odpowiedział, ale ja sam zrobiłem odpowiednie poszukiwania i trafiłem na taką stronę, gdzie polecają najlepsze odśnieżarki:
https://rankingi.net/ w artykule poświęconym odśnieżarką
O matko ile ja się naszukałem, żeby coś takiego konkretnego znaleźć. Ogólnie chyba ze 100 artykułów przeczytałem, ale rzadko kiedy ktoś wspomina o tym, że jeżeli mamy > 10 m podwórka, to w polskich warunkach elektryczne odśnieżarki w ogóle się nie sprawdzają. Trzeba wziąć porządny, spalinowy sprzęt z elektrycznym rozrusznikiem i wtedy możemy cokolwiek operować. Bo tak to się zajedziemy, jak przy łopacie.
Wierzę, że komuś to pomoże, udanego końca roku i dużo zdrówka :)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl