Forum › Warszawa
Przygotujmy się na sezon zimowy - odśnieżanie
KrzyKrzysztof 09.10.2020 11:46, wpis modyfikowany 4 razy, |
|
Cześć.
Sezon zimowy zbliża się dużymi krokami, a mnie aż łamie w kościach na samą myśl. Ostatni rok totalnie olałem temat przygotowań (i nic się nie stało :D), ale czuję, że w tym roku sypnie trochę więcej puchu. I teraz takie pytanie- korzysta ktoś z was z jakiejkolwiek firmy odśnieżającej podjazdy albo z jakiegoś lepszego sprzętu niż łopata czy szufla? Któryś z sezon z kolei się nad tym zastanawiam, ale póki co zawsze mi się udawało. Tylko w tym roku żonka w ciąży... i nie będzie zmiłuj się. dzięki! --- Moja edycja przed zimą w czasie tych zwariowanych protestów, może się komuś przyda:) Nikt mi nie odpowiedział, ale ja sam zrobiłem odpowiednie poszukiwania i trafiłem na taką stronę, gdzie polecają najlepsze odśnieżarki: https://rankingi.net/ w artykule poświęconym odśnieżarką O matko ile ja się naszukałem, żeby coś takiego konkretnego znaleźć. Ogólnie chyba ze 100 artykułów przeczytałem, ale rzadko kiedy ktoś wspomina o tym, że jeżeli mamy > 10 m podwórka, to w polskich warunkach elektryczne odśnieżarki w ogóle się nie sprawdzają. Trzeba wziąć porządny, spalinowy sprzęt z elektrycznym rozrusznikiem i wtedy możemy cokolwiek operować. Bo tak to się zajedziemy, jak przy łopacie. Wierzę, że komuś to pomoże, udanego końca roku i dużo zdrówka :) |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.