Forum › Wola
# Wera 26.06.2019 13:56 |
|
Witam, mam nadzieję, że ze szczurem też mogę wejść, jestem do niego bardzo przywiązana, podobnie jak Pani radna do swojego psa. Zabieram go wszędzie.
|
# Gabi 26.06.2019 14:29 |
|
PIES TO NIE CZŁOWIEK. Często miłość człowieka do psa wymyka się spod kontroli i staje się miłością nieracjonalną i szkodliwą dla obu stron tej międzygatunkowej relacji. Dzieje się tak wtedy, gdy właściciel zwierzęcia zapomina, że jest to zwierzę. W języku fachowym taki stan nazywa się antropomorfizacją, czyli uczłowieczaniem zwierzęcia.
|
# Mollyciecierska 26.06.2019 21:01 |
|
Jeżeli tzw. kierowcy mogą pchać się samochodami na chodnik to tym bardziej pies może wejść do urzędu.
|
# axaass 30.06.2019 21:32 |
|
Zapraszam na osiedle pod Dębami na Tarchominie, chodniki zasrane, zaszczane, rano śmierdzi jakby ekipa remontowa miała wieczorem imprezę i załatwiała się gdzie popadnie. Mało tego ludzie mają ogródki , całkiem ładne , zadbane ale właściciele psów wyprowadzają rano i wieczorem swoje pupile i zwierzaki robią obszczywając i obsrywając co się da,,,,Mało tego ....polikwidowano piaskownice dla dzieci bo tam się dopiero działo...
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.