REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Przeprowadzka w Warszawie

# Kasiab8

27.02.2020 12:21

Za niecały miesiąc przeprowadzam się do nowego mieszkania, które znajduję się w innej dzielnicy. Nie jestem w stanie sama tego wszystkiego zorganizować, ponieważ nie mam samochodu. Od niedawna zainteresowałam się ofertami różnych firm, które pomagają w przeprowadzce. Słyszałam sporo pozytywnych opinii o firmie Wiki Przeprowadzki. Korzystaliście może z ich usług albo polecacie coś?

# Ernesto4

18.03.2020 11:52

Ja korzystałem z usług, które oferuje firma Wiki przeprowadzki i jestem bardzo zadowolony. Wszystko poszło sprawnie i zgodnie z planem.

# Rola

02.04.2020 14:41

Cześć, zdecydowanie polecam Ci firmę Wiki Transport. Bardzo pomogli mi z przeprowadzką- poszło sprawnie i bez żadnych problemów.

REKLAMA

# Anka77

06.05.2020 19:00

Hej! Ja bardzo dobrze znam tę firmę bo współpracowałam z nimi już kilka razy ;) Za każdym razem zlecenie wykonane było na 5/5 gwiazdek :) Zero spóźnień, niedomówień, braku kontaktu.

# Hannku

11.05.2020 22:40

WIKI najlepsza na świecie :) Nie ma obaw, możesz śmiało dzwonić i dogadywać szczegóły :P

# kleopatra

20.10.2020 13:09

Ja uważam, że najlepiej jest się odezwać do Japa&Co. Tutaj można znaleźć namiary do nich: https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Są profesjonalistami pod każdym względem i są mega pomocni, także cała przeprowadzka idzie sprawnie, szybko i w miłej atmosferze.

REKLAMA

# yala

17.02.2021 13:16

Też polecam firmę Japa&Co. Do każdej przeprowadzki podchodzą indywidualnie i zawsze są świetnie przygotowani, także wszystko idzie bardzo szybko. Dzięki nim zaoszczędza się naprawdę dużo nerwów i czasu.

# mementoa

21.06.2022 15:09

Najlepszą firmą w stolicy, która zajmuje się przeprowadzkami jest Japa&Co. I chyba potwierdzi to każdy, kto miał z nimi do czynienia. Mają świetną ekipę, która zajmie się wszystkim, także nawet palcem nie trzeba kiwnąć.

# najsi

15.12.2022 15:43

A dla tych, którzy przeprowadzają się po raz pierwszy i nie wiedzą od czego zacząć, mogę polecić ten poradnik: https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/poradnik Jest to krótka lektura, ale bardzo przydatna. Podziękujecie potem ;)

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni