Forum › Warszawa
Dobra uczelnia medyczna
# MartynaZ 03.10.2022 13:23 |
|
Witajcie :) jakie uczelnie medyczne w Warszawie polecacie ? Jak najbardziej biorę pod uwagę też placówki prywatne. Interesuje mnie pielęgniarstwo :) z góry dzięki za opinie!
|
# olendzka 03.10.2022 14:28 |
|
w stolicy takich uczelni jest akurat sporo,. sama ostatnio szukałam informacji o kierunkach medycznych i wpadła mi w oko oferta Mazowieckiej Uczelni Medycznej. Pielęgniarstwo mają na pewno także zerknij :)
|
# baśka 04.10.2022 11:27 |
|
MUM to rzeczywiście bardzo dobry wybór. Fajna organizacja zajęć, niewygórowane czesne, doświadczeni wykładowcy. Najbardziej podoba mi się to, ze na tej uczelni głowny nacisk kładziony jest na ćwiczenia i praktyki a wiadomo, ze na nich uczymy się najwięcej.
|
# MartynaZ 05.10.2022 15:06 |
|
wielkie dzięki za tak szybką pomoc. a jak u nich wygląda rekrutacja ?
|
# baśka 06.10.2022 14:47 |
|
z tego co wiem to liczy się przede wszystkim kolejność zgłoszeń, także jeśli się zdecydujesz to nie ma co zwlekać :) rozumiem, że studia chcesz zacząć w przyszłym roku ?
|
# MartynaZ 03.11.2022 10:34 |
|
tak tak, będę składać papiery na rok akademicki 2023/2024. niby mam jeszcze trochę czasu ale wolę już wcześniej zrobić rozeznanie i zorientować się co w trawie piszczy :)
|
# baśka 17.11.2022 10:00 |
|
no pewnie, lepiej tak niż na ostatnią chwilę :) najważniejsze, ze masz już jakiś plan na siebie, to już dużo :)
|
# kazor 16.12.2022 08:38 |
|
ogólnie MUM cieszy się dobrą opinią i wśród studentów i abosolwentów. wiadomo, ze zawsze znajdzie sie ktoś komu coś tam nie pasuje ale mając porównanie do innych uczelni ( czy to prrywatnych czy państowywych) jest ok :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.