REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# baba

04.10.2013 11:10

A czy w tej okolicy pojawią się jakiekolwiek podjazdy dla wózków? No błagam, te piękne windy na wiadukt to czysta fikcja od lat. W przejściach nie ma nic w ogóle.
Panowie, trochę betonu, bo ja wiem, jakaś szpachla czy kawał deski do wyrównania, i przynajmniej z dzieckiem będzie się można na górę wydrapać. Nie ma nawet metra podjazdów we wszystkich okolicznych przejściach podziemnych, ani na schodach do przystanków autobusowych na wiadukt!
I proszę panów projektantów i panów zatwierdzających całą budowę, żeby mi się nie zasłaniali nowoczesnymi rozwiązaniami (te nieszczęsne windy). Każdy z takich Europejczyków powinien odbyć tygodniowy dyżur i pomagać dostać się z dołu na górę wszystkim osobom targającym wózki i ciężkie bagaże.

# tomek

04.10.2013 11:33

zamknęli klikanascie lat temu ale tekst pisała pewnie p. Sadowska to się nie dziwię

# arti

05.10.2013 22:15

Komu przeszkadzają tu pasy? Przejścia podziemne będą regularnie zaszczywane, wózkiem albo rowerem trzeba się namordować żeby przejść- kolejne miliony wywalone w błoto.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni