REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Przedłużanie i zagęszczenie włosów - gdzie?

# Emilia88

14.10.2020 11:15

Hej,
Szukam kogoś kto ładnie przedłuża włosy. Zależy mi na dobrej jakości włosach i naturalnym wyglądzie. Chciałabym żeby doradzono mi też jaka metoda przedłużania włosów jest dla mnie najlepsza. Możecie kogoś polecić? Nie musi być Warszawa, jestem w stanie dojechać do dobrego salonu przedłużania włosów.

# magdalencja

14.10.2020 14:03

No właśnie w Warszawie nie mam Ci kogo polecić, bo zarówno ja jak i moja przyjaciółka dojeżdżamy do Częstochowy na przedłużanie włosów do Rstyle Hair. Obie jesteśmy bardzo zadowolone z efektu. Rut, która zajmuje się przedłużaniem i zagęszczaniem włosów na różne metody ma spore doświadczenie w tym i zawsze doradza ;) Ja noszę włosy już półtorej roku i zarówno moje jak i te doczepione są w świetnym stanie. Mam długość 60cm, z kolei moja siostra ma bardzo cienkie swoje włosy i bardziej zależało jej na zagęszczeniu, też 100 razy lepiej wygląda. Wejdź sobie na http://rstylehair.pl/ i poczytaj sobie o metodach, masz też tam cennik i zdjęcia przed i po. Chociaż na żywo zawsze lepiej takie włosy wyglądają. Ja szczerze polecam ;)

# JulkaKopis

13.01.2023 10:08

Bardzo polecam hollywood hair. Zdecydowanie top jeśli chodzi o przedłużanie i zagęszczanie włosów. Lepszego w Warszawie fryzjera nie znajdziesz, wystarczy zerknąć na ich insta

REKLAMA

# Marleneeee1

13.02.2023 12:27

Tylko hollywood hair, jeśli chodzi o Warszawę to ja byłam na Wilczej! Bardzo fajnie robią, włoski słowiańskie najwyższej jakości;)

# Ania13

14.03.2023 10:11

Hollywood hair :) Jestem zachwycona włosami, wyglądają przepięknie i bardzo naturalnie. Sama wizyta i komunikacja 10/10, zdecydowanie polecam każdemu zarówno koloryzację jak i przedłużanie oraz zageszczanie.

# kingajarosz

14.03.2023 11:25

Najlepszy salon to hollywood hair, ja byłam na Belwederskiej i polecam. Byłam w dwóch innych salonach wczesniej ale była tragedia

REKLAMA

# Tosia12

13.04.2023 09:45

Ja bardzo polecam salon hollywood hair, moje włosy wydają się teraz pełne i bujne dzięki przedłużeniu wykonanemu w tym salonie. Cudo!

# klaudynaaamac

13.04.2023 11:20

Hollywood hair bezkonkurencyjni! Cieszyłam się z każdej minuty spędzonej w tym salonie- od atmosfery po piękne efekty końcowe!

# gawronskaa

10.05.2023 12:01

W Hollywood Hair można znaleźć wiele inspiracji dla swojego nowego wizerunku. W przedłużaniu włosów są mistrzami.

REKLAMA

# syska1

12.06.2023 12:50

Przedłużenie włosów w salonie Hollywood Hair jest inwestycją w dobre samopoczucie i wygląd. Polecam!!

# dominikaw12

07.07.2023 08:36

W salonie Hollywood Hair oferują szeroki wybór metod przedłużania włosów, dzięki czemu można znaleźć odpowiednią dla siebie. Mają również różne długości i kolory, więc można wybrać idealne dopasowanie. Polecam

# agataw

12.07.2023 13:18

Hollywood hair!! Moje przedłużone włosy wyglądają tak naturalnie, że nikt nie jest w stanie stwierdzić, że to nie moje własne. Otrzymuję mnóstwo komplementów

REKLAMA

# juliana21

11.08.2023 18:51

Personel w salonie Hollywood Hair jest nie tylko fachowy, ale też przyjazny i uprzejmy. Czułam się komfortowo przez cały proces i świetnie się bawiłam podczas odwiedzin, gorąco polecam

# KamińskaM1

12.09.2023 14:37

W salonie Hollywood Hair miałam przyjemność poddania się zabiegu przedłużania włosów metodą mini łączeń keratynowych i jestem po prostu zachwycona! Efekt przekroczył moje najśmielsze oczekiwania - włosy są gładkie, lśniące i naturalnie się układają. To prawdziwa metamorfoza! Specjaliści w tym salonie mają niesamowite podejście do klienta, a sama procedura była praktycznie bezbolesna. Z pewnością polecam tę metodę wszystkim, którzy marzą o długich i gęstych włosach.

# milena2

13.10.2023 14:13

Jeżeli marzysz o długich, gęstych i naturalnie wyglądających włosach, to nie zawahaj się nawet na chwilę i umów się na wizytę w salonie Hollywood Hair, gdzie Twoje marzenie szybko stanie się rzeczywistością

REKLAMA

# lenka

16.10.2023 19:52

Na zagęszczenie włosuów super się nada wcierka z kaminomoto, na mnie działa cuda

# KarolinaMańk

10.11.2023 13:50

Jeśli chcesz czuć się jak gwiazda, idź na przedłużanie włosów do Hollywood Hair. Efekty mówią same za siebie

# Anna11

08.12.2023 10:26

Nigdy nie myślałam, że przedłużone włosy mogą wyglądać tak naturalnie - Hollywood Hair to mistrzostwo!

REKLAMA

# gosiaq2

11.01.2024 11:13

W salonie Hollywood Hair gwarantują zadowolenie klienta, i naprawdę dotrzymują słowa. Cała obsługa dokłada wszelkich starań, aby upewnić się, że opuszczam salon w pełni szczęśliwa i zadowolona z moich nowych włosów
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni