Forum › Warszawa
Co stosujecie na atopowe zapalenie skóry?
# Jagga 30.10.2023 10:39 |
|
Cześć. Macie jakieś swoje sprawdzone kosmetyki na atopowe zapalenie skóry, a może stosujecie domowe metody?
|
kasiajurik 08.11.2023 12:02 |
|
Od lat zmagam się z azs i próbowałam różnych sposobów, które w moim przypadku nie zawsze były skuteczne. Ostatnimi czasy odkryłam serię Atopigo i póki co jestem bardzo zadowolona z efektów. Myślę, że warto dać szansę i spróbować :)
|
najna 24.11.2023 15:46 |
|
Mi sie fajnie sprawdzaja kosmetyki do pielegnacji dla dzieci, juz jakis czas uzywam i widze duzą poprawę
|
# lenka 29.11.2023 09:29 |
|
a mozesz powiedziec które konkretnie? to chętnie bym sobie wypróbowala
|
# jagga 30.11.2023 10:33 |
|
kasiajurik napisała 08.11.2023 12:02 Spróbowałam. Dziekuje. Świetny balsam!Od lat zmagam się z azs i próbowałam różnych sposobów, które w moim przypadku nie zawsze były skuteczne. Ostatnimi czasy odkryłam serię Atopigo i póki co jestem bardzo zadowolona z efektów. Myślę, że warto dać szansę i spróbować :) |
najna 30.11.2023 15:03, wpis modyfikowany 1 raz, |
|
Dermedic, bardzo fajnie nawilżają ;) ja juz od jakiegoś czasu je uzywam, zamawiam na Notino najczesciej jak są w promocji
|
lipa 21.12.2023 14:47 |
|
A ten balsam Atopigo stosowałyście tylko u siebie czy może też u dziecka? Szukam sprawdzonego produktu dla 1,5-rocznego dziecka z azs
|
kasiajurik 27.12.2023 14:56 |
|
Siostra stosowała u swojej dwuletniej córki (azs jest u nas niestety rodzinne) i chwaliła sobie ten balsam. Z czego się orientuję, balsam Atopigo może być stosowany już od 1 dnia życia dziecka, ale w razie jakichkolwiek wątpliwości lepiej dopytaj lekarza
|
lipa 11.01.2024 11:22 |
|
Dzięki :) Byliśmy wczoraj u lekarza i jak najbardziej możemy stosować ten balsam. Już zamówiony, więc oby się sprawdził
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.