REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Prywatne wycieczki

# xyz.

07.11.2005 10:24

Nasze forum zostało zdominowane przez złośliwców i zakompleksionych frustratów.
Piszą na nim urzędasy którzy mają "żale" do Smoka, Zięteckiej,Mierzejewskiej i wielu, wielu innym.
Chciałbym by ktoś sprawdził AP-komputerów z których pisano te różne "donosy", i myslę że wiele z tych postów jest wysyłane z komputerów U.Dz.
Wolę tematy o "pedałach", antyklerykałach, psich kupach, chamskich sąsiadach, BUS-pasach, od prywatnych wycieczek którymi jest zainteresowane wąskie grono osób.
Zdecydowanie sympatyczniejsze są wywody pseudointeligenckie M Sł z Gd...a niż złośliwe relacje z posiedzeń różnych dzielnicowych gremiów ( co kto komu i dlaczego po co i w ogóle )
Proszę o powrót Duśki, Historyka,Vladymira, Kotkai,Piotra z Odkrytej, Fiony, Gonza, Anki, i wielu, wielu fajnych forumowiczów, z którymi można się po przkomarzać, pokłucic, ale w granicach dobrego smaku.

# zyx

07.11.2005 11:11

a inni nie mogą tu przebywać? dyktatura !!!!

# erega omnes

07.11.2005 11:36

A sobie sprawdzaj pajacu. Mamy demokracje i możliwość ZDROWEJ KRYTYKI jest tego ucieleśnieniem.
A urzędasy piszą bo są blisko przewałek jakie mają miejsce w urzędzie dzielnicy. Brawo o xyz nie zdziwię się jak jesteś na żołdzie "SMOKA"
Tak więc schowaj sie do dziury i nie wychodz.

REKLAMA

# retrospectiv

07.11.2005 13:06

xyz- ma chore podejscie do sprawy. Pragnie gadać o pedałach i pisch kupach a nie o bardzo waznych dla nas mieszkańców sprawach. Całkowicie się zgadzam z niejakim erega...Widać tu ukrytą prowokację-tak zwane odwracanie "kota ogonem"
Dołączam się do eregi i życzę " zyx " kilku setek napiwku od Smoka i innych cwaniczków za śmieszną propagande.

# zyx

07.11.2005 13:43

e.o - demokracja dla ciebie to marnotrawienie czasu urzędasa na takie pisanie?.Zdrowa krytyka jest wtedy gdy wszscy wiedzą o co chodzi.
A jeśli chodzi o nazywanie kogoś pajacem itp , to właśnie jest przykład zakompleksienia i ćwokowstwa.

# Burmistrz Smokowiec

07.11.2005 14:12

Pisz , pisz tak dalej a żadnych ale to ŻADNYCH wątpliwości ( jak i reszta forumowiczów) co do twych zamierzeń i ewentualnie zamierzeń mocodawców którzy Cię sponsorują. A gdzie by była afera Rywina i Orlenu gdyby nie ZDROWA KRYTYKA i wypominanie grzeszków. Obrzydzenie mnie bierze jak myślę że tacy ludzie jak Ty z pęłną premedytacją prubują sterować tokiem myślenia innych nawołując do internetowego catarzis poprzez nie krytykowanie poczynań "wybrańców" ludu.Ewentualnie sam żeś radny bo tak bardzo prawda Cię uwiera. A jak żeś radny to też jesteś urzedasem i zamiast figlowac po incie ,praca winieneś się zająć. A teraz milcz i do roboty bo za rok wybory.

REKLAMA

# GorzelniaGirl

07.11.2005 14:47

Zgadzam sie z pozostałymi. Jak pięknie ujoł to niejaki xyz-nalezy sprawdzić komputery -kto to napisał...i te de.
Facet ty to musisz być na ich żołdzie albo sam żeś radny i straszysz? Lepiej dla Ciebie abyś stulił dziobek bo wszyscy tutaj są przeciwko Tobie- z jasnych powodów. A może faktycznię grasz w "SMOCZYŃSKI FAMILY"?
Resztę ludzików pozdrawiam i gratuluję słusznej krytki owego wywrotowca.

# Franciszek Z

07.11.2005 15:11

Szkoda komentarza na ..................
Fajansiarze i cykory................ tylko słuzbowe kompy wam zostały
Ludzi którzy chcą żyć w realnym świecie nazywacie "Wywrotowcami" a sami wywracacie wszystko do góry nogami(tylko na forum, bo w pracy to w dupę szefowi włazicie)
Co innego krytyka ,a co innego "prywatne wycieczki"
Jak nie umiecie czytać postów ze zrozumieniem tylko z intepretacją godną logiki Oj.Rydz. lub L P R to trudno, ale polemika z wami jest niemożliwa.
Xyz , nie pękaj są tacy co cię rozumieją.

# Burmistrz Smokowiec

07.11.2005 16:08

Ale to dobre xyz to nikt inny tylko Franciszek Z.
Masz rację fajansiarzu.-i rozumiesz to sie sam
i JAK PISZESZ ZE POLEMIKA NIE MOZLIWA TO ZAMKNIJ JUŻ MORDE.

REKLAMA

# erega omnes

07.11.2005 16:15

Jejciu! Na tym forum pełno zakompleksionych wyznawców toxycznej retoryki rodem z PO. Jeden przez drugiego chwalidupy podkreśla jaki on to mondry nie jest ile on nie ma fakultetów itp.
Jedna z was zgraja kombinatorów i cwaniaków w tym 2/3 pracuje w U.Dz. To ochłapy z Gospodarności , PIS i Platformy. JEDNA Z WAS ZGRAJA - jak w samorządówce tak i na forum.

# franek

07.11.2005 16:38

Łajzo głupia to ty wlazłeś na ten post i próbujesz polemiki, ale twoje zadufanie nie pozwala ci racjonalnie myśleć... o ile w ogóle myślisz

# franek

07.11.2005 16:40

Przepraszam innych forumowiczów za osobistą wycieczkę......

REKLAMA

# Burmistrz Smokowiec

07.11.2005 16:44

Przyjmuję przeprosiny " Franek" czy tam xyz ( to i tak ten sam palant)

# F.Z

07.11.2005 16:49

a jednak chyba myśli ....bo skąd by wiedział do kogo był post ?
Ale rozumieć i tak nie rozumie.

# erega omnes

07.11.2005 16:50

A ja nie przyjmuję. Widać koledze nerwy puszczają. I tylko nie zaczynaj mowy o podniesieniu standardów formy przekazu i dyskusji.
Widac jaki masz poziom. Jednak chyba na takich dwulicowców retoryka prymitywna( choć dosłowna) B.Smokowca jest najlepsza

REKLAMA

# Burmistrz Smokowiec

07.11.2005 17:02

Franek daj sobie na luz. W lepiej Ci szła wypowiedz jako " xyz"
Boże , jaki był tam apel , odnowa intelektualna-TAK złośliwcy_NIe z tego wszystkiego nawet wspomniałeś o psich kupach i pedałech.
Czy tom twoje preferencje sexualne- zoofil i gej w jednym .
Takie cudo trzymał bym w klatce. Widzisz jakim jesteś palantem.
Miecz bywa obusieczny i twoja kupka obruciła się przeciwko Tobie.

# ZaKaPiOr

07.11.2005 17:06

Panowie. Czy mozemy poklikać na bardziej konstruktywne tematy niż jakś psia kupka. Do Burmistrza- co daje Ci obrażanie reszty forumowiczów?

# Wierszokleta

07.11.2005 17:11

"obruciła" !? OBRÓCIŁA - (obroty)
To tylko frustrata.
Przykre ale prawdziwe.
Reszta jest milczeniem..

REKLAMA

# Wacek

07.11.2005 23:12

Ale jaja ! Co za dyskusja ! A czy zoofil i gej w jednym to taki gej co nie lubi owieczek tylko barany ??
A co do urzędników na forum to jednak prawda, dziś urząd do 18.00 i o 17.11 koniec dyskusji. Chyba faktycznie Smoczyński powinien się przyjrzec wydajności pracy swoich podwładnych. A moze odłączyć internet ?

# burmistrz Smokowiec

08.11.2005 03:54

W przypadku palanta Franka to napewno tak.

07

08.11.2005 15:27

DO XYZ: Obawiam się, że Twój apel o powrót niektórych osób na to forum (Vladymir i s-ka) pozostanie bez echa... Od dawna próbuję ich namierzyć, ale zdaje się, że wynieśli się na dobre. A szkoda, bo z Vladymirem i jego żona Dorotą udało mi się nawet swego czasu spotkać - i to byli naprawdę porządni ludzie- powiedzmy "normalsi". To se ne wrati...

REKLAMA

# Burmistrz Smokowiec

08.11.2005 22:57

I właśnie z tego wynika że z was to klika!
Jak was na ten czas nie opierdalać za " tę wasza " odnowe
A 07 TO KOLEJNY PALANT DO KWADRATU.

Mieszkaniec

09.11.2005 13:59

Do 07 - prośba i rada: niech już się nie pojawia ten nostalgiczny, nudny wątek o tych "fajnych, co poszli se stąd". Jeśli poszukujesz takich, co rozwiążą Twoje problemy z poczuciem braku akceptacji czy innej afirmacji, to na pewno takich już tutaj nie ma.
Widać, Normalsi też strzepali z siebie konieczność całowania w czółko takie przypadki.

# (FM)

09.11.2005 14:32

A właśnie że są......

REKLAMA

# ZaKaPiOr

09.11.2005 14:54

Są ,są tyle że ja mam inną opcję. Zapytajmy wprost: przykładowego Smokowca czemu posługując się retoryką z szaletu krytykuje dosłownie wszystkie odmiany forumowiczów- może jakiś kompleks albo jest w tym podwujne dno? Chociaż przyznam że, tyrady wygłaszane przez takie oto " twory" internetowe już przestały mnie irytować a zaczynają śmieszyć.
Tak naprawde facet musi mieć głębszą osobowość bo - nie wiem czy to zauważyliście - idzie w uparte i na przetrfanie- kto mocniejszy. Burmistrzu S. Wiem że masz wtym cel jakiś ( jesteś w końcu internetowym doppelgangerem niesamowitego orginału który posiada równie wieloraką osobowość)

07

10.11.2005 15:33

Do Mieszkańca: Masz chyba rację, że sentymenty raczej nie pasują do forum, na którym raz po raz się kogoś poniża i próbuje w ten sposób udowodnić swoją wyższość... Nie stać mnie na wypowiedź z tego poziomu, więc spadam czym prędzej, miłego obrzucania się błotem! Jeszcze jedna nutka znienawidzonej nostalgii na koniec- ze smutkiem stwierdzam, że pomyliłam się co do Ciebie, Mieszkańcu, nigdy Cię nie atakowałam i sądziłam, że stać Cię na lepszy styl. Bez odbioru!

# makowska

25.06.2019 11:57

Dobrym pomysłem na wycieczkę jest wybranie się do Miasteczka Galicyjskiego http://https://miasteczkogalicyjskie.pl/

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy