Forum › Warszawa
Problem ze słuchawkami!!!
# kupicga309 25.03.2016 03:32 |
|
cześć, bardzo dużo słucham muzyki a że mam iphona to używam tylko jego i słuchawek od niego do odtwarzania i nie mam czym tego zastąpić a właśnie mi coś bo sprawdzałem dokładnie padło w słuchawkach! trzeba mi na bardzo szybko naprawić gdzie się udać z takim problemem jeszcze jutro? może szybko zrobią i nie zostanę przez świeta z niczym!!!
|
# procent 25.03.2016 13:27 |
|
Zapomnij, nikt Ci tego z miejsca nie zrobi a już na pewno nie autoryzowany salon/serwis. Albo poszukaj kogoś, kto sprzęt może naprawić ale i zepsuć równie skutecznie na kolanie albo zciśnij tyłek i poczekaj az miną święta i w tym czasie znajdziesz jakieś miejsce które zrobi to w miare sprawnie ale i bezpiecznie.
|
# Guzo 29.03.2016 02:17 |
|
JJak jeszcze nie poskąpiłes na porządny serwis to napisz gdzie mieszkasz, przy maciejki masz dobry seriws autoryzowany gdzi enie zdzierają a to już od tylu lat otwarte że wszsystkie problemu znają pewnie od podszewki
|
# kupicga309 30.03.2016 02:23 |
|
na ta ulicę mam trzy przystanki bezpośrednio, co to za serwis?
|
# marek87 30.03.2016 15:27 |
|
przy Maciejki jest autoryzowany serwis Espo, sam korzystałem z jego usług nie raz, nie dwa, co prawda nie ze słuchawkami, a z MacBookiem. od ręki to żaden serwis nic nie zrobi, ale ze słuchawkami powinno pójść sprawnie, może nawet na drugi dzień
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.