REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Prawda o Czajce i ludziach

# Mieszkaniec Dąbrówki

24.09.2006 09:42

Witam, jestem tu po raz pierwszy i szczerze, co myślę a wiem wiele i znam od wielu, wielu lat nie jednego, nie jedno słyszałem i nie jednego doświadczyłem: Pusz, Kaznowski, Semenkowski to dwulicowcy oszuści i komuchy w kolejności jak wyżej. Sprzedaliby was za kilka srebrników i obietnicę władzy. Partyjniacy ze wszystkich partii zaznaczam wszystkich, działają podobnie robią to, co robią dla kasy i wisi im oczyszczalnia, spalarnia zdrowie ludzi i naszych dzieci. Powiem więcej wasze głosy są śmieszne i naiwne, nie wierzcie nikomu, kto wam obiecuje gruszki na wierzbie. Moje doświadczenie społeczne jest tragiczne, jeden ze stu osób działa szczerze i bez chęci zysku. Obserwując i słuchając was i anty działaczy dochodzę do wniosku, że:
-kilku z was jest w kieszeni miasta i MPWiK,
-spalarni jest pretekstem aby rozbudować samą oczyszczalnię do gigantycznych rozmiarów, nigdy nie miała powstać a wymyślono ją dla osiągnięcia innych celów,
-oczyszczalnie rozbudują i będą was truć i wasze dzieci pomału i perfidnie z dnia na dzień i jest bez znaczenia czy mieszkacie kilometr od oczyszczalni czy też 10 kilometrów dalej,
-odpuście sobie partie i krzykaczy a weźcie się do roboty, działają zgodnie z prawem możecie dziś jeszcze wiele zrobić, na początek czynny protest społeczny potem doniesienie do prokuratury i NIK na działania prezydenta miasta i MPWiK, pożądaną jest tez wycieczka do Brukseli z transparentami i maskami przeciw gazowymi. To na początek, jeśli to nie pomoże zostaje wam Protest w stylu Solidarności i Lepera jednocześnie ale aż do skutku, aha musicie się liczyć z aresztem a nawet wyrokiem za swoje przekonania i działania tak jak było to kiedyś bo komuna wróciła i to w jeszcze gorszej odmianie.
Pozdrawiam i życzę rozwagi, wytrwałości a najwięcej odwagi.
Mieszkaniec Dąbrówki od kilku pokoleń.

# mieszkaniec Dąbrówki

24.09.2006 22:37

...a nazywam się Andrzej Świtalski z PiS...

ragozd

25.09.2006 11:17

A kto nie znami, jest w ukladzie. Winny z automatu

REKLAMA

# xxx

26.09.2006 08:34

Buchaha -Świtalski sam nie wiesz co piszesz...A Stańczyk to nie jest z PIS ??? Dwoma rękoma sie podpisywał pod tą czają wstrętną a jak "wiatr powiał " to i on jak flaga , szybko stronke zmienił - fałszywiec jeden.

Dąbrówka

27.09.2006 18:05

Pragnę poinformować, że tekst zamieszczony w temacie "Prawda o Czajce i ludziach" i podpisany najpierw "Mieszkaniec Dąbrówki", a później uzupełniony moim imieniem i nazwiskiem nie jest mojego autorstwa. I choć z wieloma poglądami mógłbym się zgodzić nie mam zwyczaju stosować tak agresywnego języka. Jestem jednym z najbliższych mieszkańców Czajki i jest oczywiste, że nie mogę być za jej rozbudową. Jestem także przeciwnikiem budowy spalarni, a także komunistycznej gigantomanii w każdej dziedzinie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie, a w szczególności osobę o "tym samym" imieniu i nazwisku
Andrzej Świtalski z PIS radny Dzielnicy Białółęka
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA