Forum › Bemowo
# Studentka, mieszkanka bemowa 11.02.2015 21:19 |
|
Nie ma jak utrudniać studentom życie. Ciekawa jestem czym kierują się ludzie, którzy podjeli tą decyzje. Od kiedy pamietam 6 zawsze była dosłownie wypchana po brzegi. Czyli Zarząd Tępych Mózgów zlikwidowało jedną z najbardziej popularnych lini. Gratuluje niezwykle wysokiej inteligencji.
|
# mja 12.02.2015 12:17 |
|
Fatalnie.Jestem mieszkanką Marymonckiej i mam wrażenie że należę do drugiego świata bo tą ulicą co raz miej jeździ komunikacja miejska.To jest idealny dojazd z Bemowa do szpitala Bielańskiego.Dlaczego nikt nie zastanowi się nad tym jak bardzo 6 jest przydatna ,że 6 była zawsze załadowana od pl.Wilsona i wcześniej aż do ul. Powstańców Śląskich,że ludzie starsi dojeżdżali do Leclerka. Czy ktoś tą decyzje może zmienić?Jak działać aby nie doszło do likwidacji tramwaju linii 6?
|
# bem 12.02.2015 12:34 |
|
To część zmian związanych z uruchomieniem centralnego odcinka drugiej linii metra, skrócenie linii 6 było zapowiadane wraz z uruchomieniem linii 11, odbyły się konsultacje #metro2 w tej sprawie i każdy mógł zgłosić swoje uwagi, najpopularniejsze uwzględniono (np. linia 105).
|
# BeMózg 12.02.2015 16:37 |
|
To się studenci z Uczelni Koło Samej Warszawy przesiądą, i po problemie...
|
# Rafał 16.02.2015 09:27 |
|
Panie Dominiku, jakoś nie widuję zbyt często Pesy na linii 28. Zazwyczaj na tej linii kursują właśnie "stopiątki", a Pesa przyjeżdża raz na dwie godziny, a nawet nieco rzadziej. Wystarczy spojrzeć na rozkład jazdy...
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.