Forum › Bemowo
# Dzik z lasu 06.07.2017 06:52 |
|
Pracuje niedaleko. Dzisiaj przed 6 przechodziłem przez te skrzyżowanie. Średnia prędkość samochodów oceniam na jakieś 100 km/h. Moze jakiś fotoradar by sie przydał? Ja wiem, że prosta, że dopiero z obwodnicy sie zjechało, że mały ruch, że na zielonym trzeba zdążyć ale ludzie to jest miasto tak sie nie za...dala.
|
# yelonkers 06.07.2017 18:49 |
|
Jak wczoraj wracałem z pracy, to jeszcze robili oględziny. Samochód stał na wysokości przystanku. To suka musiała popierniczać lekko licząc 120 km/godz. Jeżeli wpadła na czerwonym, to powinno jej sie ukręcić pusty suczy łeb przy samej d..ie!!!!
|
# yelonkers 06.07.2017 18:51 |
|
#Dzik z lasu napisał(a) 06.07.2017 06:52 Nie z obwodnicy. Wypadek był na jezdni z miasta w kierunku wsiPracuje niedaleko. Dzisiaj przed 6 przechodziłem przez te skrzyżowanie. Średnia prędkość samochodów oceniam na jakieś 100 km/h. Moze jakiś fotoradar by sie przydał? Ja wiem, że prosta, że dopiero z obwodnicy sie zjechało, że mały ruch, że na zielonym trzeba zdążyć ale ludzie to jest miasto tak sie nie za...dala. |
# Piotr345674 07.07.2017 22:30 |
|
Wczoraj w mediach podano, ze potracony mezczyzna zmarl w szpitalu.
|
# 45654 18.07.2017 12:06 |
|
hmm suka tak? jak ja lubię jednoznaczny osąd.. policja jeszcze ustala przyczyny wypadku a tu już wiadomo, kto zawinił.. owszem mogła ta kobieta jechać za szybko, ale są podejrzenia, że tym ludziom się mogło spieszyć na czerwonym.. a w takim wypadku.. dopuszczalne 50km/h też może zabić.. do tego warunki pogodowe.. marne szanse ma przechodzień w zderzeniu z samochodem.. wyobraźnia i wzmożona ostrożność szczególnie przy przejściu dla pieszych wskazana jest wszystkim uczestnikom ruchu drogowego, wówczas ryzyko tragedii znacząco spada..
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.