Forum › Bemowo
# Jan 30.10.2015 13:04 |
|
Naprawdę są na Bemowie budynki jednorodzinne nie podłączone do kanalizacji?Jeszcze jak by zmusić tych kopciuchów do zakazu palenia w piecach.
|
# nick 30.10.2015 19:07 |
|
w Boernerowie juz nieliczni ,ale jednak sa domy gdzie pala w piecach.Jest to . uciążliwe dla sąsiadów.
Nie wiadomo czym palą,ale jest to smród nie do zniesienia.Nie da się nawet oddychać.I władze Dzielnicy powinny się tym zainteresować. JUż kiedyś o tym pisałem,ale pozostało bez echa Uważam to za skandal,że tym się nikt ie interesuje . |
# nick 30.10.2015 19:14 |
|
Na osiedlu Boernerowo jedni mają jeszcze szamba,inni palą w piecach śmieci i tektury,oczym
świadczy smród wydobywający się z komina a jeszcze inni mają na dachach eternit. |
# Jan 31.10.2015 10:52 |
|
Osiedle Boernerowo to taki nasz lokalny Konstancin.To powinna być wizytówka Bemowo.Ścigać tych co palą w piecach szajsem i donosić na Straż Miejską.
|
# Pol i Truck 31.10.2015 22:55 |
|
Gdy przeczytałem tytuł, to pomyślałem że autorowi chodzi o polityczne szambo w ratuszu...
|
# nick 04.11.2015 20:08 |
|
a jeszcze są i tacy upiorni sąsiedzi w Boernerowie , ktorzy palą śmieci,liście,w ogrodach
,ze przeszkadza to sąsiadom I co z nimi zrobić? Oni z nikim się nie liczą i uważają , ze im wszystko wolno i |
# nick 04.11.2015 20:18 |
|
w boernerowie są jeszcze i tacy , którzy w ogrodach palą śmieci , liście itp
Jest przecież zakaz , ale nie liczą się ani z sąsiadami , ani nie respektują żadnych przepisów I co z nimi zrobić ? |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.