REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

poranny uśmiech losu

# wrażliwy na piękno

23.10.2003 08:48

spotykam ją w autobusie codziennie.... prawie codziennie... jest O-SZA-ŁA-MIA-JĄ-CO piękna, aż się boję na nią spojrzeć bo wydaje mi się że zniknie, że takie piękno jest po prostu nierealne, jak wchodzi do autobusu i zbiorę się na odwagę żeby nacieszyć wzrok to wydaje mi się, że ona się uśmiecha, ma piękne oczy chociaż nawet nie wiem jakiego koloru; jak pięknie może być w szarym, zatłoczonym, absurdalnie wolno toczącym się przez zakorkowane miasto autobusie, po prostu nie widziałem nigdy piękniejszej kobiety, chaos wyziera z tej wypowiedzi ale i tak każdy będzie wiedział o co chodzi :-)

# Gonzo

23.10.2003 10:26

zrób fotkę i daj link, podziel się doznaniem bracie z bliźnimi :)

# wrażliwy na piękno

23.10.2003 11:52

nie mógłbym sprofanować takiego cudu :-)

REKLAMA

# NOWA

24.10.2003 12:06

Nie czekaj, podejdź, zacznij rozmowę. Jeśli nie spróbujesz możesz nigdy się nie dowiedzieć czy było warto !!! Jest tyle pięknych i samotnych. Odwagi !! Przecież nic złego się nie może stać najwyżej powie, ze jest zajęta. A może czeka na ciebie? Pomyśl nad dobrym początkiem rozmowy. Łap swoją sznsę. Ja swgo ukochanego poznałam na przystanku - zagadał i jakoś poszło. Powodzenia, daj znać jak poszło
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025