Forum › Białołęka
# sialababamak 06.02.2019 11:35 |
|
A ja się z policjantami zgadzam. Byli we dwójkę w Dacii, jedno wskakuje w taxi lub tramwaj, kupuje na stacji baniaczek, leje 5 litrów paliwa i w kwadrans odjeżdża. Dwie osoby to też więcej niż trzeba do zepchnięcia Dacii na bok, zjechania "na rozruszniku", albo zadzwonienia po taxi/lawetę/pomoc drogową (tak, świadczą takie usługi). Można tez poprosić o pomoc innych kierowców. Po co tu policja?
Pomijam już to, że co on, nie widział ile ma paliwa? Nie wie jak zatankować i kiedy? To chyba nie dorósł do prawa jazdy. To jest ten sam gatunek ludzi, co telefonują do GOPR bo im się z Morskiego Oka schodzić nie chce gdy fasiągów już nie ma, albo wzywają karetkę do przeziębienia, bo kolejka do internisty długa |
# marek40 06.02.2019 14:16 |
|
miałem podobna sytułacje w nowym dworze mazowieckim na skrzyżowaniu zepsuł mi się samochód i miałem problem z zepchnięciem poprosiłem policje przyjechali ruch zatrzymali i jeszcz pomogli mi w zepchnięciu i o żadnym mandacie nie było mowy
|
# Niki_mouse 06.02.2019 17:47 |
|
#sialababamak drogi czytelniku, pozwól że sprostuję. Nie było mnie w samochodzie. Ja później przyszłam. Niestety jesteś kolejną osobą, która uwierzyła w kłamstwo policji. Samochód nie padł z powodu braku paliwa. Zepsuł się, jak to mają te samochody w zwyczaju. Później został zholowany, ponieważ padł akumulator. Nikt nie powiedział policji, że chodzi o paliwo. To ichniejszy wymysł, by się wybielić. Mam nadzieję, że teraz spojrzysz na sytuację z innej strony.
|
Do rzeczy 07.02.2019 15:24 |
|
Ten pierwszy wpis, w konfrontacji z dwoma kolejnymi wygląda bardzo głupio. Tak to jest jak się wyraża skrajne opinie, nie znając, czy nie rozumiejac do końca faktów.
|
Pani Wiosna 24.05.2019 23:24 |
|
Dzięki Wiośnie, każda Polka i Polak do 26 roku życia będą mogli bezpłatnie podróżować po Unii Europejskiej. #wiosna #wiosnabiedronia #KGawkowski
https://imgbbb.com/image/emzjZ |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.