REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Pomoc w spełnieniu marzenia

# Michał S.

09.10.2019 11:38

Kochani,
mam nadzieję że spotkam się tutaj ze zrozumieniem z Waszej strony... i może także z chęcią pomocy w trudnej sytuacji mieszkaniowej z której nie potrafię sam wyjść. Od wielu lat borykam się z problemem, ale ze względu na moją niepełnosprawność z czasem coraz bardziej tracę nadzieję na spełnienie mojego marzenia. A do tego jeszcze dochodzą problemy zdrowotne... Stąd moja nadzieja w uzyskaniu pomocy w taki sposób. Może Ty mi pomożesz choćby jedną złotówka? Dla mnie to byłaby ogromna radość...
Zostawiam http://www.mieszkanie.ovh gdzie jest także więcej informacji i bardzo dziękuję wszystkim o dobrym sercu.
WWW.MIESZKANIE.OVH

# Wiktoria889

31.10.2019 10:11

Na mnie spętanie miłosne podziałało i jestem niesamowicie zadowolona z wyników. U mnie historia dotyczyła przeniesienia miłości z przyjaźni. Udało się. Mam teraz partnera, z którym znamy się ponad 10 lat, a wcześniej się tylko przyjaźniliśmy. Myślę, że warto spróbować marcintarot pl/, jak ktoś ma wątpliwości, czy marzy o ostatniej szansie.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl