REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Pomoc w kredycie frankowym

# Roman

15.02.2022 08:36

Może macie jakieś swoje doświadczenia ze sprawami odnośnie kredytów frankowych i możecie mi coś podpowiedzieć czy warto będzie taką sprawę zaczynać? Zastanawiam się czy to będzie miało sens i szukam ewentualnie kogoś kto się w takich sprawach specjalizuje i będzie w stanie dla mnie wykonać analizę umowy, sprawdzić co ewentualnie można w moim przypadku ugrać czy jest o co walczyć z takim kredytem.

# Marcin66

23.02.2022 11:10

Z mojej perspektywy jestem na tą chwilę zadowolony z tego jak wygląda współpraca z Panem Adamem i Panią Eweliną z https://www.vindigo.com.pl/. Dobre podejście do klienta, kompleksowa analiza umowy kredytowej i planowanie indywidualnej strategii. Dzięki temu czuje, że sprawa jest faktycznie prowadzona pode mnie a jednocześnie nie musze się obawiać o to jak będzie przebiegać więc to warto brać pod uwagę.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA