Forum › Białołęka
PODZIĘKOWANIE
# bwradny 21.11.2010 22:42 |
|
Cisza wyborcza skończona. Nie znamy jeszcze wyników wyborów, ale niezależnie od nich, już teraz bardzo serdecznie chcę podziękować:
- wszystkim Mieszkańcom i Forumowiczom za minioną kadencję samorządową - za wszelkie rozmowy, działania, wspólne inicjatywy i za zaufanie, jakim mnie Państwo obdarzyliście 4 lata temu; - Radnym i Zarządowi minionej kadencji oraz urzędnikom za 4 lata współpracy, czasem trudnej, "męskiej", ale z pewnością mającej na celu publico bono; - wszystkim, którzy zdecydowali oddać się na mnie swój głos w dniu dzisiejszym oraz wszystkim, którzy bardzo mnie wspierali w kampanii, zwłaszcza Koleżankom i Kolegom z Gospodarności. Pozdrawiam serdecznie wszystkich i niezależnie od tego, czy uzyskam mandat do rady Warszawy, czy nie, nadal deklaruję chęć pomocy i współpracy we wszelkich działaniach służących rozwojowi Białołęki. Serdecznie pozdrawiam! |
# maruda 21.11.2010 23:02 |
|
Ejże podziękowanie, to jak zamknięcie drzwi. Dziękuję i do widzenia i tyle mnie widzieliście. A ja liczę, ze powalczysz jeszcze!
|
# bwradny 21.11.2010 23:48 |
|
zadeklarowałem przecież, że dalej będę aktywny, niezależnie od uzyskanego mandatu; nie zamierzam też wycofywać projektów Fundacji z Białołęki. To po prostu zamknięcie pewnego etapu - stąd podziękowania! :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.