REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

podziękowania dla burmistrza Targówka

# viama

01.06.2010 19:02

dobrze że mamy blisko na Bródno w niedzielę odbył się super festyn w Parku Bródnowskim dzieciaki szalały po minach było widać że są w siódmym niebie.A następny już w niedzielę.Wolę to niż kolejne chóry anielskie

# bwradny

01.06.2010 19:57

Na Targówku bowiem nie ma w zarządzie frustratów, leśnych dziadków i "facetów z odzysku". Od razu proszę bez żadnych skojarzeń. W kontekście ostatnich wynaturzeń pana Jaworskiego w NGP i tak jestem delikatny.
Doprecyzujmy, że festyn 30 V organizowała dyrektorka DK Zacisze wspierana i inspirowana przez wiceburmistrza ds. kultury i oświaty. Ta trzymać!

# cobra22

01.06.2010 23:07

I po co było wydawać 1.5 mln. na Park Henrykowski?

REKLAMA

# izucha

02.06.2010 08:12

Na Park Henrykowski wydatki wzrosły do 3,8 mln a efektu nie widać. Brawo!

Matka_Sławka_z_Gdańska

02.06.2010 09:18

" ....w Parku Bródnowskim dzieciaki szalały po minach" ?
Pewnie sie niezle rozerwaly?
i ..." było widać że są w siódmym niebie"
Tu, za Marianowiczem fraszka:
"Hania miala nowa Nianie.
Rzekla Mama: wysadz Hanie!
Nania pomyslala chwile,
Wysadzila ja trotylem"
A na zakonczenie, korzystajac ze stenogramow, zacytujmy, jak Jak ostrzegal Tu przed mgla:
"Wiesz co, ogolnie rzecz biorac, to pizda tutaj jest"
Czysta lacina! Nawet w budowie zdania.

# cobra22

02.06.2010 10:32

Czy bwradny potwierdzi kwotę 3.8 mln zł na Park Henrykowski i odpowie, których radnych jest to " oczko w głowie"?

REKLAMA

# Wiesia z Mezem

02.06.2010 10:38

Moj Maz, Edward mowi, ze tych, ktorzy buduja domy....

# bwradny

02.06.2010 14:45

Potwierdzam. Zresztą moje zdanie w tej materii wielokrotnie już wyrażałem zarówno na sesjach, jak i na łamach prasy.
Gwoli ścisłości ja nie głosowałem za zwiększeniem. Budowanie parków i placów za grube miliony uważam za grube nieporozumienie. A najbardziej dziwi fakt, że kiedy tego rodzaju obiekty powstają z inicjatywy np. spółdzielni kosztują kilkakrotnie mniej. Za 3,8 mln władowanych w Park Henrykowski i mającą tam powstać stróżówkę z powodzeniem można by zagospodarować aneciński lasek "Londona w kasku", prawda Mateczko?

# zbych

03.06.2010 19:14

Ja byłem z dzieckiem na festynie zorganizowanym w BOS-ie w sobotę i gratuluje organizatorom. Pierwsza impreza w tej dzielnicy dla normalnej rodziny z dzieckiem. Tak trzymać!

REKLAMA

# roso

06.06.2010 18:07

Uzdrowiciel wszystkiego czyli najmądrzejszy radny odezwał się. Ja nie glosowalem- to oni .Ja to jestem w porządku .Oni sie nie nadają .Wszyscy .Od Jaworskiego zaczynając. Najlepszy pomysł oczywiście mądrali to na Pludach w parafi jeszcze jedną parafie za panstwowe itd...
Dla ciekawskiego to warto byloby odpowiedzieć na pytanie dlaczego nie głosował ? Jak to jest z uczestnictwem na sesjach ? Wejść podpisać obecność i wyjść . Tu może się wypowiedzieć. Mija okres komunijny to może będzie przychodzil. A przecież radny Marek z tego samego ugrupowania z uporem maniaka pyta się na każdej sesji -ilu nas jest obecnych ? Po co ? Bo go coś gryzie.

# bwradny

06.06.2010 20:42

roso, głupiś!

# lik

07.06.2010 22:32

o radnego uraził :)

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl