Forum › Białołęka
podziękowania dla burmistrza Targówka
# viama 01.06.2010 19:02 |
|
dobrze że mamy blisko na Bródno w niedzielę odbył się super festyn w Parku Bródnowskim dzieciaki szalały po minach było widać że są w siódmym niebie.A następny już w niedzielę.Wolę to niż kolejne chóry anielskie
|
# bwradny 01.06.2010 19:57 |
|
Na Targówku bowiem nie ma w zarządzie frustratów, leśnych dziadków i "facetów z odzysku". Od razu proszę bez żadnych skojarzeń. W kontekście ostatnich wynaturzeń pana Jaworskiego w NGP i tak jestem delikatny.
Doprecyzujmy, że festyn 30 V organizowała dyrektorka DK Zacisze wspierana i inspirowana przez wiceburmistrza ds. kultury i oświaty. Ta trzymać! |
# cobra22 01.06.2010 23:07 |
|
I po co było wydawać 1.5 mln. na Park Henrykowski?
|
# izucha 02.06.2010 08:12 |
|
Na Park Henrykowski wydatki wzrosły do 3,8 mln a efektu nie widać. Brawo!
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 02.06.2010 09:18 |
|
" ....w Parku Bródnowskim dzieciaki szalały po minach" ?
Pewnie sie niezle rozerwaly? i ..." było widać że są w siódmym niebie" Tu, za Marianowiczem fraszka: "Hania miala nowa Nianie. Rzekla Mama: wysadz Hanie! Nania pomyslala chwile, Wysadzila ja trotylem" A na zakonczenie, korzystajac ze stenogramow, zacytujmy, jak Jak ostrzegal Tu przed mgla: "Wiesz co, ogolnie rzecz biorac, to pizda tutaj jest" Czysta lacina! Nawet w budowie zdania. |
# cobra22 02.06.2010 10:32 |
|
Czy bwradny potwierdzi kwotę 3.8 mln zł na Park Henrykowski i odpowie, których radnych jest to " oczko w głowie"?
|
# Wiesia z Mezem 02.06.2010 10:38 |
|
Moj Maz, Edward mowi, ze tych, ktorzy buduja domy....
|
# bwradny 02.06.2010 14:45 |
|
Potwierdzam. Zresztą moje zdanie w tej materii wielokrotnie już wyrażałem zarówno na sesjach, jak i na łamach prasy.
Gwoli ścisłości ja nie głosowałem za zwiększeniem. Budowanie parków i placów za grube miliony uważam za grube nieporozumienie. A najbardziej dziwi fakt, że kiedy tego rodzaju obiekty powstają z inicjatywy np. spółdzielni kosztują kilkakrotnie mniej. Za 3,8 mln władowanych w Park Henrykowski i mającą tam powstać stróżówkę z powodzeniem można by zagospodarować aneciński lasek "Londona w kasku", prawda Mateczko? |
# zbych 03.06.2010 19:14 |
|
Ja byłem z dzieckiem na festynie zorganizowanym w BOS-ie w sobotę i gratuluje organizatorom. Pierwsza impreza w tej dzielnicy dla normalnej rodziny z dzieckiem. Tak trzymać!
|
# roso 06.06.2010 18:07 |
|
Uzdrowiciel wszystkiego czyli najmądrzejszy radny odezwał się. Ja nie glosowalem- to oni .Ja to jestem w porządku .Oni sie nie nadają .Wszyscy .Od Jaworskiego zaczynając. Najlepszy pomysł oczywiście mądrali to na Pludach w parafi jeszcze jedną parafie za panstwowe itd...
Dla ciekawskiego to warto byloby odpowiedzieć na pytanie dlaczego nie głosował ? Jak to jest z uczestnictwem na sesjach ? Wejść podpisać obecność i wyjść . Tu może się wypowiedzieć. Mija okres komunijny to może będzie przychodzil. A przecież radny Marek z tego samego ugrupowania z uporem maniaka pyta się na każdej sesji -ilu nas jest obecnych ? Po co ? Bo go coś gryzie. |
# bwradny 06.06.2010 20:42 |
|
roso, głupiś!
|
# lik 07.06.2010 22:32 |
|
o radnego uraził :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.