Forum › Białołęka
Podwyżki czynszu w RSM PRAGA
Jarek Filipowicz 27.09.2002 16:03 |
|
Rada Osiedla "ERAZMA" zapoznała się z wytycznymi do planu na rok 2003. Zarząd Spółdzielni zaproponował podwyżkę stawek czynszowych tylko o polanowany wskaźnik inflacji czyli o 2,3%.
Oznacza to, że za każdy metr kwadratowy mieszkania zapłacimy od stycznia 2003r średnio po ok. 5 groszy więcej. Byłem przeciwny tej podwyżce i głosowałem za pozostawieniem stawek ustalonych przez Spóldzielnię na dotychczasowym poziomie. Sprzeciwiłem się podwyżce ponieważ: 1. wykonanie planu za I-sze półrocze 2002r wykazało oszczędności zarówno na fuduszu eksploatacyjnym jak i remontowym, 2. sytuacja społeczno-gospodarcza kraju jest wbrew zapewnieniom rządów SLD-UP zła, 3. liczba mieszkańców zalegających z opłatami i wnioskującymi o dodatki mieszkaniowe rośnie z miesiąca na miesiąc. |
# Mieszkaniec 30.09.2002 08:49 |
|
A jak kondycja finansowa naszej Spółdzielni ?
Kredyty na inwestycje mieszkaniowe nie doprowadzą do upadłości Spółdzielni ? |
# NN 30.09.2002 11:25 |
|
Prezesem RSM Praga jest Andrzej Półrolniczak. Jest także radnym. Co o nim myślicie? Nawiasem mówiąc spółdzielnia ma się chyba dobrze.
|
# Norman 30.09.2002 11:26 |
|
I tak Jarku nie będę na ciebie głosował.
|
# MIeszkaniec 01.10.2002 11:23 |
|
Łubu du bu, łubu du bu !
Niech nam żyje Prezes naszej Spółdzielni ! Niech żyje nam ! To mówiłem ja, Mieszkaniec, członek Spółdzielni I klasy. A to nieprawda co mówią, że Pan Prezes zaciąga kredyty w pocie czoła na mieszkania, których nikt nie kupi, bo wtedy padał deszcz i to była woda, a nie pot. |
# aa 02.10.2002 07:47 |
|
Zostawcie Prezesa w spokoju. Radnych sami sobie wybieraliście.
Chętnych do zamiany mieszkania zapraszam do MSM Tarchomin!!! |
# basia 04.10.2002 09:44 |
|
Jesli chodzi o kredyty zaciągane przez spółdzielnię to ostatnio coś cienko im idzie. Starają się o cztery już chba od dwóch lat i nadal jeszcze ciągle im czegoś brakuje do wniosku kredytowego.
|
Pani Wiosna 24.05.2019 20:23 |
|
Zwycięstwo #Wiosny w wyborach to łatwiejszy dostęp do pigułek dzień po. #wiosna #wiosnabiedronia #KGawkowski
https://imgbbb.com/image/emzjZ |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.