Forum › Wola
# Dynamic 18.09.2023 08:34 |
|
TYpowe tłumaczenie urzdników, którzy mają wywalone na wszystko. Będzie tak, jak im wygodniej. Kwintesencja Warszawy pod rządami PO: "mamy Was gdzieś, chcecie parkingów, to my Wam zwęzimy ulice i postawimy słupki, bo my jesteśmy mądrzejsi". Możecie sobie pisać na Berdyczów. W tym mieście urzędy mają wywalone na wszystko, bo wiedzą, że i tak na koniec zagłosujecie na PO.
|
# Maryy 18.09.2023 10:32 |
|
Większość klasy mojego syna też trenuje w Perfecto movement na Nowej Fali torach zarezerwowanych i na okres remontu będziemy musieli przenieść się na obiekt przy Kasprzaka. Moment rozpoczęcia remontu jest wyjątkowo niefortunny, jeżeli ma trwać 8 tygodni to okres wakacyjny byłby idealny. Decyzja jest niezrozumiała.
|
# mmm 18.09.2023 10:39 |
|
jak dla mnie skandalem to jest zamykanie pływalni w wakacje z powodu remontu czy przerwy technicznej.
Generalnie takie sprawy to powinni załatwiac w okresie grudzień-luty (pozwoliłoby to ograniczyć koszty funkcjonowania basenu w zimę, a i frekwencja jest wtedy słabsza). Argument, który mnie rozwalił kiedy zapytałem dlaczego remont jest w wakacje a nie w grudniu, brzmiał "Bo szkoły mają lekcje WF". No jak dyrektor OSIR nie potrafi zapłanowac remontu pływalni w grudniu z powodu WFów to nie powinien być dyrektorem. A poza tym znam te WF na basenie i wg mnie ich wartośc jest bliska zeru (jak dziecko nie umie pływac to sie na WF na pewno nie nauczy, przynajmniej w Aninie). |
# Pięciozbój 18.09.2023 19:27 |
|
To Legia jest taka biedna że nie może wybudować basenu dla swoich zawodników, przez co robią oni tłok na publicznej pływalni?
|
# Lena128 23.09.2023 09:56 |
|
Jest to chyba jeden z najgorszych basenów pod względem organizacji. ( basen mały tzw rekreacyjny). Dostępny tylko dla dzieci które maja opłacone zajęcia z instruktorem. Nie ma miejsca dla dzieci z zewnątrz. Zachęcają wszędzie aby kupić karnet , zapisać się. Natomiast nie informują, że nie ma możliwości skorzystać z basenu bo jest prawie cały czas zajęty. . - zarezerwowany. Można oczywiście w tygodniu jeśli akurat dzieci ze szkoły nie korzystają w ranach wf lub godzinach pracy. To zajęcia grupowe, to maluszki to indywidualne z instruktorem. A gdzie możliwość wejścia z dziećmi , które chcą skorzystać normalnie same. Najlepiej zapłacić, wejść i wyjść. Nigdzie już informują, że basen rekreacyjny jest zarezerwowany na większość czasu. Wchodzis z dzieckiem i nie możesz skorzystać.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.