Forum › Wawer
# nnn 21.04.2023 12:50 |
|
Bo to jest problem aby każdy korzystający z plaży zabrał swoje śmiecie ze sobą. Lepiej zrobć wysypisko. Teraz dopiero jest romantycznie.
|
# wiślak 21.04.2023 19:47 |
|
Kiedys miejsce schadzek chomikow z prawobrzeżnej Warszawy, teraz popularna wysypisko śmieci. Podobnie jak z minowaniem warszawskich ulic przez "słoiki" - ktoś inny śmieci, ktoś inny potem sprząta.
|
# saltbae 22.04.2023 10:57 |
|
Plaża Romantyczna z tymi pięknymi niby-modernistycznymi krzywiznami to rzucanie perłeł przed wieprze.
Śmiech mnie ogarnął, jak zatrzymałem się tam, żeby odpocząć po długiej jeździe na rowerze, usiadłem pod jedną z wiat, patrzę - kartka zapisana flamastrem. "REZERWACJA" - GODZ. 19:00". Kiedy już przestałem się śmiać, rozejrzałem się wkoło i zobaczyłem śmieci (wypalone jednorazowe grille, puszki po piwie, opakowania po fast foodach (nieopodal, przy Wale Miedzeszyńskim 249A, jest McDonalds) i zamiast śmiać, zachciało mi się płakać. Przejazd obok parkingu tylko pogrążył mój nastrój. |
# PKU 24.04.2023 08:24 |
|
Wiecie że są inne sposoby na rozwiązanie problemu zaśmiecania? Podpowiem, że w Japonii w miastach nie ma koszy na śmieci, a mimo to w nich nie toną.
|
swojak 24.04.2023 14:39 |
|
Powiem krótko: Polacy do lenie, fleje i brudasy, a Romantyczna jest tego najlepszym dowodem.
|
# Ernorubik 24.04.2023 18:56 |
|
swojak napisał 24.04.2023 14:39 Niektórzy owszem, nie da się ukryć. Wielu.Powiem krótko: Polacy do lenie, fleje i brudasy, a Romantyczna jest tego najlepszym dowodem. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.