Targówek

15/1749 

30.06.2020 14:26
#Zakupowicz
Pić na wodę i fotomontaż. Liczą na roztargnienie klientów, a komunikaty o opłatach giną w powodzi informacji reklamowych. Po prostu firma szwagra ma co robić.
26.07.2020 19:10
#byłyklientobi
Też się złapałem. Nie miałem czasu czytać 6 stron regulaminu była prawie 20:00 no i proszę 20 minut zwiedzania obi i opłata 100PLN. Jak to w Polsce klienta trzeba winić i karać. A można by było tylko szlabany postawić z biletami i po krzyku.
28.07.2020 14:12
#xero
Ja tam nie bede robił już zakupów niech mnie w d .... pocałują złodzieje!!!!!!!!!!!
28.09.2020 20:09
#Genia
Bardzo dobra opcja. Nareszcie paparuchy nie mogą zostawić swoich zlomow i zestawiać miejsc. Brawo dla Obi
16.10.2020 17:00
#BZDURA
Nic nie płaćcie!! to jest bezprawie i nic Wam nie zrobią.
REKLAMA
02.12.2020 11:34
#negatyw dla Obi
Owszem, można przegapić informacje o opłatach, czy konieczności pobrania biletu. Ja przegapiłam. Wózka nie brałam. Ciemno już było, w moim Obi w Jabłonnie czegoś takiego nie ma. Nie spodziewałam się. Okazjonalnie zajrzałam na Radzymińską i kosztowało mnie to więcej niż zakupy. Nie jest to w porządku. Przesłanka o parkowaniu przez nie-klientów, jest nie do przyjęcia. Obi na Radzymińskiej nie stoi wśród bloków, raczej na uboczu osiedla. Można inaczej pomyśleć a nie karać klientów.
15.02.2021 15:19
#Liet
Brawo Obi. Chcecie mieć płatny parkin to zróbcie jak każdy inny sklep z tym problemem bramki na wjeździe i sprawa będzie oczywista.
Jadąc na krótkie zakupy nie mam zamiaru szukać regulaminu do czytania ani ukrytego parkometru po zmroku.
Szybko się nie zobaczymy
Jadąc na krótkie zakupy nie mam zamiaru szukać regulaminu do czytania ani ukrytego parkometru po zmroku.
Szybko się nie zobaczymy
Dodaj wpis