Forum › Warszawa
Platforma medyczna
# Amelia333 31.07.2022 11:05 |
|
Poszukuję oprogramowania medycznego do mojego gabinetu ginekologicznego. Chciałabym bezpiecznie przechowywać dokumentacje medyczną i mieć ułatwiony kontakt z pacjentami. Słyszałam że program Klinika24 ma te funkcje w korzystnej cenie, czy ktoś go próbował?
|
# MarlenaAnna 11.08.2022 12:17 |
|
Ja korzystam i jestem bardzo zadowolona. Rozliczanie jest bardzo łatwe dzięki raportom i fakturom w jednym miejscu. Dokumentacja przechowywana jest w chmurze, bezpiecznie. Wideokonsultacje są możliwe. Pacjenci mają aplikacje do dyspozycji w której mogą zarządzać wizytami. Przypomina również o zbliżających się wizytach.
|
# JarekEs 13.08.2022 14:55 |
|
Klinika24 będzie super wyborem. Dobrze wyceniony, pacjenci i lekarze zadowoleni. Wszystko przebiega sprawnie, ma możliwośc wideorozmów. Polecam :)
|
# Kowalos 14.08.2022 15:12 |
|
Polecam od siebie klinikę24. Bardzo fajnie wszystko działa, aplikacja dla pacjentów mega usprawnienie. Dokumentacja w chmurze. Płatności online super :)
|
# Palooos 14.08.2022 19:06 |
|
Będzie to dobry wybór. Wszystko bezproblemowo w sprawny sposób działa. Przez co cały gabinet prowadzi się o wiele prościej. Rozliczenia rozbudowane i dzięki temu bardzo łatwo się je obsługuje. Dodatkowo aplikacja dla pacjentów przypomina o zbliżających się wizytach
|
# Oliwier 15.08.2022 22:11 |
|
Klinika24 będzie okej. Fajnie działa, nie zacina się, ułatwia prace. Rozliczenia bardzo łatwe. Nie ma nic do zarzucenia
|
# aldor2 17.08.2022 00:21 |
|
Polecam Klinikę24. E świadczenia (e recepty, e zwolnienia itp.). Aplikacja dla pacjentów przypomina o nadchodzących wizytach super się sprawdza.
|
# klockes 18.08.2022 14:47 |
|
To jest bardzo dobry wybór, ma aplikację która ułatwia kontakt z pacjentem, wspiera wideokonsultacje, przypomina o wizytach które się zbliżają. Dokumentacja jest przechowywana w chmurze, ma to swoje plusy np. nie trzeba przejmować się dbaniem o własną infrastrukturę bazy danych tylko płacimy za system i mamy to w cenie :)
|
# kaczorek 18.08.2022 16:27 |
|
Dobry wybór. E - świadczenia bez zarzutów. Wideorozmowy usprawniają pracę gabinetu. Generalnie sam system bardzo dobrze zaprojektowany, łatwy i przyjemny w użytkowaniu interfejs :)
|
# aleksandrowa 20.08.2022 13:42 |
|
Jestem bardzo zadowolona z Kliniki24. Nie zawiodła mnie nigdy a bardzo usprawnil działanie gabinetu
|
# Karlitos 21.08.2022 00:40 |
|
Klinika24 jest bardzo dobrym systemem. Aplikacja ułatwia kontakt lekarza z pacjentem, ma możliwośc wideorozmów. Sam system wspiera e świadczenia
|
# Jorgi 21.08.2022 23:48 |
|
Polecam Klinikę. Super system, dobrze zoptymalizowany. Wspiera e świadczenia, przechowuje dane w chmurze.
|
# kuku1 22.08.2022 14:20 |
|
Klinika24 jest ok. Dobra cena i funkcje
|
# kolleraod 23.08.2022 00:53 |
|
Korzystam trochę już z Kliniki i jest bardzo w porządku. Polecam, dobra cena, rozliczenia działają bez problemu
|
# Polando 24.08.2022 13:52 |
|
Klinika jest bardzo dobrą opcją. Ma wbudowane płatności online, możliwośc wideorozmów z lekarzem, rozbudowany system rozliczen i system jest w bardzo dobrej cenie
|
# Karols 25.08.2022 00:54 |
|
Klinika24 godna polecenia. Super cena jak za funkcje jakie oferuje, aplikacja i system przypominania dla pacjentów. Rozliczenia to pestka dzięki rozbudowanym systemie rozliczeń. Nie ma na prawdę do czego się przyczepić
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.