Forum › Targówek

| # SONY 17.11.2014 12:17 | |
| "Ciemno wszędzie, głucho wszędzie,/ Głupstwo było, głupstwo będzie". | |
| # elka 17.11.2014 13:01 | |
| Mam nadzieję, że PIS nie będzie wchodził w koalicję z łajzami z SM Bródno oraz że Antonik od tabletów też nie będzie w radzie | |
| # kiki 17.11.2014 14:20 | |
| brawo pis | |
| # Grgamaet 17.11.2014 15:39 | |
| Cezary Wąsik w PiSiorach(a startował z Solidarnej Polski) ale numer to dopiero będzie zabawa :D | |
| # ciekawski 17.11.2014 17:32 | |
| Tak się zastanawiam, czy to że Pan HARASIM swoje ulotki wyborcze wywiesił w zamykanych na klucz, przeszklonych tablicach informacyjnych RSM PRAGA (w której był, a może nadal jest członkiem Rady Nadzorczej) chociażby na terenie Osiedla Targówek jest działaniem dopuszczalnym? Tablice informacyjne nie służą promowaniu kandydatów w jakichkolwiek wyborach do czegokolwiek, żadne inne ugrupowanie polityczne nie miało takiego przywileju. Starszy Pan mógłby wykazać więcej klasy i nie zmuszać ludzi do oglądania całkiem sporych rozmiarów swojej podobizny na klatce schodowej. Etycznie sprawa oczywista, a od strony formalnej? | |
| # chomik 17.11.2014 17:44 | |
| Brawo dla mieszkańców Targówka! Wybraliście odpowiedzialnie. Po drugiej stronie Wisły, na Bielanach, "młodzi, nowocześni, z dużych miast" wybrali niestety starą gwardię... | |
| # europejski 17.11.2014 21:20 | |
| Tyle trudu włożyli mądrzy ludzi w wytłumaczenie prostym ludziom, czym jest pis, ale co z tego, jeśli pospólstwo nadal głosuje na zasadzie "ja i tak wiem lepiej od tych profesorów z telewizji". Dla mnie oczywiste jest to, co pisze PŻ, ale tłuszcza zawsze "wie lepiej"..... | |
| # europejski 17.11.2014 21:21 | |
| Tyle trudu włożyli mądrzy ludzi w wytłumaczenie prostym ludziom, czym jest pis, ale co z tego, jeśli pospólstwo nadal głosuje na zasadzie "ja i tak wiem lepiej od tych profesorów z telewizji". Dla mnie oczywiste jest to, co pisze np. red. Żakowski, ale tłuszcza zawsze "wie lepiej"..... | |
| # Maciek 18.11.2014 01:00 | |
| Wąsik szczwany lis, ale czego nie robi się dla kasy, pomyslec ze jeszcze niedawno odżegnywał się od PISu a teraz podpisuje się pod ich program i grzecznie idzie za synem marnotrawnym, Ziobra za Kaczorem hahaha | |
| # jankas 18.11.2014 08:27 | |
| ciekawe dlaczego spółdzielnia nie ma prawa do startowania w wyborach ?tylko partie ,Coś się niektórym pokićkało. | |
| # (PG) onet wiadomości 18.11.2014 09:54 | |
| Wybory samorządowe 2014. Media: blamaż i kompromitacja. "Straszny blamaż PKW" - pod takim tytułem "Gazeta Wyborcza"opisuje informatyczną wpadkę Państwowej Komisji Wyborczej. W "Rzeczpospolitej" czytamy, iż "PKW nie radzi sobie z liczeniem głosów". | |
| # Borys 18.11.2014 10:43 | |
| najciekawsze będzie to kto kupi głosy spółdzielni, pis czy po ? | |
| # monitor 18.11.2014 14:30 | |
| Te same mordy, ta sama polityka. Kiedy targówkowe menele pojmą, że nie głosuje się ciągle na tych samych? | |
| # vito 29.11.2014 05:37 | |
| wygrana PiS potwierdza tylko,jak wielki wciaz jest poziom glupoty i ciemnoty na Targowku i jak bardzo ludzie dali sie oglupic | |
| # światły z XXi wieku 03.12.2014 01:30 | |
| Niestety nie zdaliście egzaminu z bycia rozumnymi ludźmi. Was nie wolno przepuszczać przez Wisłę na jej lewy brzeg, bo umysłowo znajdujecie się na poziomie Łomży czy Ostrołęki. | |
LINKI SPONSOROWANE
Szukasz kursów do matury? Poznaj sprawdzone 
Kursy Maturalne w Warszawie

Wstąp do księgarni

Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
      Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.