Forum › Targówek
# SONY 17.11.2014 12:17 |
|
"Ciemno wszędzie, głucho wszędzie,/ Głupstwo było, głupstwo będzie".
|
# elka 17.11.2014 13:01 |
|
Mam nadzieję, że PIS nie będzie wchodził w koalicję z łajzami z SM Bródno oraz że Antonik od tabletów też nie będzie w radzie
|
# kiki 17.11.2014 14:20 |
|
brawo pis
|
# Grgamaet 17.11.2014 15:39 |
|
Cezary Wąsik w PiSiorach(a startował z Solidarnej Polski) ale numer to dopiero będzie zabawa :D
|
# ciekawski 17.11.2014 17:32 |
|
Tak się zastanawiam, czy to że Pan HARASIM swoje ulotki wyborcze wywiesił w zamykanych na klucz, przeszklonych tablicach informacyjnych RSM PRAGA (w której był, a może nadal jest członkiem Rady Nadzorczej) chociażby na terenie Osiedla Targówek jest działaniem dopuszczalnym? Tablice informacyjne nie służą promowaniu kandydatów w jakichkolwiek wyborach do czegokolwiek, żadne inne ugrupowanie polityczne nie miało takiego przywileju. Starszy Pan mógłby wykazać więcej klasy i nie zmuszać ludzi do oglądania całkiem sporych rozmiarów swojej podobizny na klatce schodowej. Etycznie sprawa oczywista, a od strony formalnej?
|
# chomik 17.11.2014 17:44 |
|
Brawo dla mieszkańców Targówka! Wybraliście odpowiedzialnie. Po drugiej stronie Wisły, na Bielanach, "młodzi, nowocześni, z dużych miast" wybrali niestety starą gwardię...
|
# europejski 17.11.2014 21:20 |
|
Tyle trudu włożyli mądrzy ludzi w wytłumaczenie prostym ludziom, czym jest pis, ale co z tego, jeśli pospólstwo nadal głosuje na zasadzie "ja i tak wiem lepiej od tych profesorów z telewizji". Dla mnie oczywiste jest to, co pisze PŻ, ale tłuszcza zawsze "wie lepiej".....
|
# europejski 17.11.2014 21:21 |
|
Tyle trudu włożyli mądrzy ludzi w wytłumaczenie prostym ludziom, czym jest pis, ale co z tego, jeśli pospólstwo nadal głosuje na zasadzie "ja i tak wiem lepiej od tych profesorów z telewizji". Dla mnie oczywiste jest to, co pisze np. red. Żakowski, ale tłuszcza zawsze "wie lepiej".....
|
# Maciek 18.11.2014 01:00 |
|
Wąsik szczwany lis, ale czego nie robi się dla kasy, pomyslec ze jeszcze niedawno odżegnywał się od PISu a teraz podpisuje się pod ich program i grzecznie idzie za synem marnotrawnym, Ziobra za Kaczorem hahaha
|
# jankas 18.11.2014 08:27 |
|
ciekawe dlaczego spółdzielnia nie ma prawa do startowania w wyborach ?tylko partie ,Coś się niektórym pokićkało.
|
# (PG) onet wiadomości 18.11.2014 09:54 |
|
Wybory samorządowe 2014. Media: blamaż i kompromitacja.
"Straszny blamaż PKW" - pod takim tytułem "Gazeta Wyborcza"opisuje informatyczną wpadkę Państwowej Komisji Wyborczej. W "Rzeczpospolitej" czytamy, iż "PKW nie radzi sobie z liczeniem głosów". |
# Borys 18.11.2014 10:43 |
|
najciekawsze będzie to kto kupi głosy spółdzielni, pis czy po ?
|
# monitor 18.11.2014 14:30 |
|
Te same mordy, ta sama polityka.
Kiedy targówkowe menele pojmą, że nie głosuje się ciągle na tych samych? |
# vito 29.11.2014 05:37 |
|
wygrana PiS potwierdza tylko,jak wielki wciaz jest poziom glupoty i ciemnoty na Targowku i jak bardzo ludzie dali sie oglupic
|
# światły z XXi wieku 03.12.2014 01:30 |
|
Niestety nie zdaliście egzaminu z bycia rozumnymi ludźmi. Was nie wolno przepuszczać przez Wisłę na jej lewy brzeg, bo umysłowo znajdujecie się na poziomie Łomży czy Ostrołęki.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.