REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

PiS sukcesy

# Trzeżwopatrzący

18.11.2010 09:46

Podobno PiS przeprowadza ostrą kampanię bezpośrednią, liczą na sumienie znajomych sprzed lat.
A o to co zrobili obecni radni PiS:
1. Ostrowski - ???
2. Oracz - nie mieszka w Warszawie
3. Zajc - nie mieszka na Białołęce
4. Sztorc - ??
Liczą przynajmniej na 5 mandatów, dwa mandaty w 2 okręgu, gdzie "wystarzałe" osiedla Pancera i Erazma w większości są wielbicielami Jarka Kaczyńskiego.

# wyborczyni

18.11.2010 12:14

Chyba żartujesz, ja jestem mieszkanką Pancera i bynajmniej nie upadłam na głowę, żeby głosować na PIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

# Zmiany na lepsze

18.11.2010 21:20

Gdzie są wyborcy PISu?
Zdecydowana większość moich znajomych na myśl o wyborach odpowiada "Nie zagłosuje na ludzi od prezesa". W takim razie gdzie oni są?
Aby była równowaga głosuję na SLD. Popieram młodych na listach. Nie ma sensu zakreślać Tyburca, Smoczyńskiego czy Jaworskiego. Obawiam się, iż ich wiedza w rządzeniu ogranicza się do klocków Lego...

REKLAMA

# leszek

19.11.2010 09:08

Tylko młodzi. Są na wszystkich listach:
Np. Polberg, Madziar, Klimczak czy Duda

# urzędnik

19.11.2010 11:13

Klimczak - wybitny intelekt! Nadaje się do nalepiania plakatów i noszenia teczki. Jak większość Młodych Demokratów.

# bwradny

19.11.2010 11:14

a ja polecam np. Kubę Krupę z IV okręgu, dwudziestolatek - polecam wywiad z Kubą z ostatniego Aveciarza

REKLAMA

# wędkarz

19.11.2010 21:02

Aveciarz to także zdechła ryba.

# bwradny

19.11.2010 23:30

Jeśli tak jest jak piszesz, wędkarzu, to jak nazwać Czas Białołęki?

# wiola

20.11.2010 19:43

Czas nie jest zły, przynajmniej konkrety podają. Nie znam Aveciarza ale sam tytuł odstrasza.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA