Forum › Białołęka
PiS sukcesy
# Trzeżwopatrzący 18.11.2010 09:46 |
|
Podobno PiS przeprowadza ostrą kampanię bezpośrednią, liczą na sumienie znajomych sprzed lat.
A o to co zrobili obecni radni PiS: 1. Ostrowski - ??? 2. Oracz - nie mieszka w Warszawie 3. Zajc - nie mieszka na Białołęce 4. Sztorc - ?? Liczą przynajmniej na 5 mandatów, dwa mandaty w 2 okręgu, gdzie "wystarzałe" osiedla Pancera i Erazma w większości są wielbicielami Jarka Kaczyńskiego. |
# wyborczyni 18.11.2010 12:14 |
|
Chyba żartujesz, ja jestem mieszkanką Pancera i bynajmniej nie upadłam na głowę, żeby głosować na PIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
|
# Zmiany na lepsze 18.11.2010 21:20 |
|
Gdzie są wyborcy PISu?
Zdecydowana większość moich znajomych na myśl o wyborach odpowiada "Nie zagłosuje na ludzi od prezesa". W takim razie gdzie oni są? Aby była równowaga głosuję na SLD. Popieram młodych na listach. Nie ma sensu zakreślać Tyburca, Smoczyńskiego czy Jaworskiego. Obawiam się, iż ich wiedza w rządzeniu ogranicza się do klocków Lego... |
# leszek 19.11.2010 09:08 |
|
Tylko młodzi. Są na wszystkich listach:
Np. Polberg, Madziar, Klimczak czy Duda |
# urzędnik 19.11.2010 11:13 |
|
Klimczak - wybitny intelekt! Nadaje się do nalepiania plakatów i noszenia teczki. Jak większość Młodych Demokratów.
|
# bwradny 19.11.2010 11:14 |
|
a ja polecam np. Kubę Krupę z IV okręgu, dwudziestolatek - polecam wywiad z Kubą z ostatniego Aveciarza
|
# wędkarz 19.11.2010 21:02 |
|
Aveciarz to także zdechła ryba.
|
# bwradny 19.11.2010 23:30 |
|
Jeśli tak jest jak piszesz, wędkarzu, to jak nazwać Czas Białołęki?
|
# wiola 20.11.2010 19:43 |
|
Czas nie jest zły, przynajmniej konkrety podają. Nie znam Aveciarza ale sam tytuł odstrasza.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.