Forum › Białołęka
ZAWIŁOŚĆ
# prawniczka 19.11.2010 21:49 |
|
Wiecie co tak mnie zastanawia jeden fakt.
byłam na spacerze z psem i to co się dzieje trochę napawa mnie rozgoryczeniem.Podobno mówi się że żyjemy w kraju demokratycznym i tolerancyjnym...a tu co? Każdy robi sobie na przekór..widać to na przykładzie plakatów.Są zrywane by przypadkiem komuś się bardziej nie powiodło...żenada. A gdzie uczciwa konkurencja?Cyba jako obywatele kraju mamy równe prawo do zapoznania się z kandydatami różnych ugrupowań...i nie ważne jakie programy maja ,za kim są .Każdy chciałby widzieć ludzi którzy chcą nas reprezentować w dzielnicy.Móc porównać ich programy i wybrać najbardziej adekwatny.A tu nie, bo widać tą zawiłość?CZAS SIĘ ZASTANOWIĆ NAD TYM?GDZIE JEST PRAWO. |
# zakorkowany 19.11.2010 22:16 |
|
Tak zwłaszcza na plakatach wyborczych jest mnóstwo treści programowych!!!
|
# prawniczka 19.11.2010 23:05 |
|
A co przeszkadzają Tobie?Znasz zasady poprawnej konkurencji?Plakat jest metodą PRZEKAZYWANIA a dane zawarte na plakacie stają sią informacją.Chyba każdy potrafi się odnieść do danych.Więc więcej wyrozumiałości;)
|
# bwradny 19.11.2010 23:24 |
|
Właśnie w miejscu moich plakatów niedawno pojawiły się plakaty Piotra Jaworskiego. Najfajniejsze było to, że przyjechała kandydatka PO i zaczęła zrywać Jaworskiego, zastrzegając, "że mnie nie będzie zrywać". Zerwała go i powiesiła siebie. GRATULUJĘ DRUŻYNY, Piotrze!
|
# ciekawa 20.11.2010 15:39 |
|
Ciekawe, jednak już wszyscy nie nie lubią Jaworskiego nawet swoi.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.