Forum › Białołęka
# AVE 02.12.2015 17:14 |
|
Mam nadzieje że pieniądze bedą rozdysponowywane z głową. Coraz więcej powstaje na terenie dzielnicy nowych fundacji które jak widać mają problem z określeniem swojej tożsamości.
|
# nata 04.12.2015 10:16 |
|
Gdzie widać? Nie rozumiem sensu tej wypowiedzi???
|
# Marcin K. ( ale nie Korowaj ) 13.12.2015 12:31 |
|
Ja natomiast mam nadzieje, że pieniądze trafią do projektów, które są robione z głową i że w końcu ktoś z dysponentów tych środków zobaczy na własne oczy jak te projekty są w rzeczywistości organizowane.
Bo niestety zdarzają się przypadki gdzie wnioski są pisane na działania, które w rzeczywistości inaczej wyglądają w realizacji niż w projekcie. |
# nie kaczynski 13.12.2015 12:43 |
|
to w końcu ty zrob cos z glowa , twoja glowa
|
# Marcin K. ( ale nie Korowaj ) 13.12.2015 12:59 |
|
Robię. Ale za własne / prywatne pieniądze :) Natomiast wkurza mnie gdy publiczne pieniądze są marnotrawione
|
# ooo! 13.12.2015 14:06 |
|
#Marcin K. ( ale nie Korowaj ) napisał(a) 13.12.2015 12:59 Robię. Ale za własne / prywatne pieniądze :) Natomiast wkurza mnie gdy publiczne pieniądze są marnotrawione Podaj przykłady |
# Marcin K. ( ale nie Korowaj ) 13.12.2015 14:11 |
|
kilka imprez muzycznych / koncertów promujących młodych wykonawców zorganizowanych w jednym z lokali na Tarchominie.
|
# ooo! 13.12.2015 15:45 |
|
#Marcin K. ( ale nie Korowaj ) napisał(a) 13.12.2015 14:11 kilka imprez muzycznych / koncertów promujących młodych wykonawców zorganizowanych w jednym z lokali na Tarchominie. Mało konkretnie. Nie domyślam się nawet o co ci chodzi |
# Marcin K. ( ale nie Korowaj ) 13.12.2015 15:54 |
|
9 imprez muzycznych , na których wystąpili młodzi wykonawcy prezentujący swoje autorskie koncerty - muzyka reggae. Nazwy imprez - Reggae Podwieczorek, Reggae Mikołajki ( to ostatnia z 5 grudnia ) i inne. Chyba wystarczy tyle informacji, żeby sobie te imprezy zidentyfikować :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.