REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Perfumy dla żony na walentynki?

# Dobek32

11.02.2022 11:49

Hej!
Właśnie zastanawiam się nad prezentem dla mojej żony na walentynki i chciałabym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś ciekawe wskazówki oraz podpowiedzi na co warto zwrócić uwagę aby był to udany upominek w ten szczególny dzień dla ukochanej. Myślę w takim razie nad pięknymi perfumami dobrych marek, może jakieś fajne propozycje możecie mi podrzucić do sprawdzenia? Pozdrawiam i obyśmy pozytywnie zaskoczyli swoje ukochane :)

# Bezek

11.02.2022 12:35

Oj tak z prezentem walentynkowym zawsze jest duży problem i warto poszukać różnych propozycji topowych marek które będą przede wszystkim o wyjątkowych połączeniach zapachowych. Ja zanim podejmiesz ostateczną decyzję zakupową to polecam wcześniej sprawdzić http://magazyn.ceneo.pl/artykuly/najseksowniejsze-perfumy-damskie gdzie dowiecie się więcej na temat różnorodnych możliwości. Ja akurat sprawiłem swojej narzeczonej Chanel, No 5 które wiem że jej się bardzo podobają. Mam nadzieję, że będzie zachwycona :D

# familka

29.04.2022 14:20

Na walentynki czy po prostu na jakąś romantyczną okazję moim zdaniem pasują perfumy Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Sous Le Vent Intense i można je znaleźć w Aleperfumeria.pl. Są zmysłowe z wyczuwalną wanilią, maliną i akordem kwiatowym.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni