Forum › Białołęka
# Hjggj 11.05.2023 09:44 |
|
Ktokolwiek to kupił powinien być zwolniony z pracy w trybie natychmiastowym. I jeszcze służby powinny sprawdzić czy to nie była ustawka.
|
# asert 11.05.2023 12:26 |
|
#Hjggj napisał(a) 11.05.2023 09:44 Pełna zgoda. Będę powtarzać do urzygu: Budżet Obywatelski do reformy albo na śmietnik historii.Ktokolwiek to kupił powinien być zwolniony z pracy w trybie natychmiastowym. I jeszcze służby powinny sprawdzić czy to nie była ustawka. |
# Wredny Kocur 11.05.2023 14:37 |
|
To jakaś korupcyjna sprawa - jak to nie było oświetlenia LED świecącego światłem stałym? JAK NIE BYŁO?! Chyba u szwagra w zaprzyjaznionej firmie, z która się można pieniędzmi podziałkować! Co za bzdury! Jak w ogóle tak możńa?? Oddam samochód do lakiernika, to mi pomaluje na różowo, bo czarnego lakieru zabrakło? Ci ludzie powinni natychmiast stracić stanowiska i iść pod sąd za niegospodarność, o ile CBA też nie powinno im się dokładnie przyjżeć.
|
drugastrona 12.05.2023 10:14 |
|
I co, dalej brak informacji o parku Botewa i promie, ale odgrzewamy sprawę światełek, żeby znowu uderzyć w miejscowe władze :D
|
# Radek82 15.05.2023 11:06 |
|
Takie same lampki "migające" na ścieżkach rowerowych widziałem w Norwegii i z tego co kajrzę są w wielu innych państwach, co ciekawe nikt tam nie narzeka i nie robi z tego wilkiego problemu. Myślę że nasza polska mentalność zawsze znajdzie sposób na podział społeczny, na tych co chcą migające i na tych którzy chcą na stałe świcące :-)
Mieszkam na Tarchominie i nie raz jechałem po zmroku wałem i szczerze powiem w żaden spoób mi nie przeszkadzają te migające lampki. |
# Rezi-kot 15.05.2023 14:16 |
|
#Radek82 napisał(a) 15.05.2023 11:06 Może po prostu jesteś pozbawionym elementarnej wrażliwości klocem, co nie znaczy, że każdy musi być równie tępy. Cóż, przynajmniej ci się "dobrze" żyje.Takie same lampki "migające" na ścieżkach rowerowych widziałem w Norwegii i z tego co kajrzę są w wielu innych państwach, co ciekawe nikt tam nie narzeka i nie robi z tego wilkiego problemu. Myślę że nasza polska mentalność zawsze znajdzie sposób na podział społeczny, na tych co chcą migające i na tych którzy chcą na stałe świcące :-) Mieszkam na Tarchominie i nie raz jechałem po zmroku wałem i szczerze powiem w żaden spoób mi nie przeszkadzają te migające lampki. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.