Forum › Targówek
# Marek Lech 25.10.2016 13:40 |
|
P&R w tym miejscu jest kompletnie bez sensu. Dla dojeżdżających z Białołęki, Marek, Ząbek przesiadanie się w tym miejscu niewiele daje. Natomiast jest inna możliwość. W najbliższej okolicy jest kilka parkingów naziemnych, są parkingi "dzikie" na chodnikach. Jest szansa aby cały ten bałagan uporządkować. Wypędzić samochody z chodników, założyć zieleńce na miejscu dotychczasowych parkingów itd.
|
# bialoleka 02.11.2016 13:56 |
|
tłoczenie samochodów na Targówek nie jest dobrym pomysłem, nie dość że zakorkujecie Targówek to jeszcze Białołękę , jedyny słuszny pomysł to przedłużenie metra za Toruńską i tam budowa P+R
|
# ANTY 03.11.2016 11:41 |
|
To jedyne sensowne wyjście ;)
#bialoleka napisał(a) 02.11.2016 13:56 tłoczenie samochodów na Targówek nie jest dobrym pomysłem, nie dość że zakorkujecie Targówek to jeszcze Białołękę , jedyny słuszny pomysł to przedłużenie metra za Toruńską i tam budowa P+R |
# Grzybek 04.11.2016 23:57 |
|
Jaki absurd? Absurd jest to pojęcie czegoś niemożliwego lub nierealnego ( żonaty kawaler) a parking jest realny, rzeczywisty. W tym przypadku jest to nonsens , coś bezsensownego ....
Kto te artykuły tak tytułuje ? |
# mieszkaniec15 07.11.2016 19:27 |
|
Większej głupoty nie słyszałem ani nie widziałem , nikt z mieszkańców się nie zgodzi na to ze względu na zbyt wielką emisję spalin i korków , mamy nadzieję że radni ratusza to przeczytają .
|
# QLc 07.11.2016 20:55 |
|
Metro do PKP Toruńska i tam P+R!
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.