Forum › Białołęka
Panie Włodkowski...
# ciekawski 30.10.2006 22:24 |
|
- czy był Pan światkiem zrywania plakatów?
Jeśli tak to kto to był - bo jak narazie to traktuję jako pomówienie... A może ktoś jeszcze to widział? |
# Włodkowski 30.10.2006 23:29 |
|
Nie światkiem nie byłem. Byłem natomiast świadkiem. Co więcej, świadków było trzech.
Czy Pan Szanowny Panie ciekawski myśli, że znam wszystkich bojówkarzy imć Pana Jacka K. na terenie Dzielnicy Białołęka? |
# ciekawski2 30.10.2006 23:55 |
|
to znaczy Pan Kaznowski zrywał?
i to jeszcze Pana plakaty? |
# ciekawski3 31.10.2006 00:30 |
|
a ostrowski (tzn. jego córka) w tej kampani nie zrywa plakatów?? czyżby sumienie oazowiczki wzięło jednak góre??
|
# Włodkowski 31.10.2006 06:42 |
|
1. Nie wiem co robi Pan Ostrowski.
2. Za kamapnię wyborczą konkretnego komitetu odpowiada lider. 3. Pojawiały się obok moich plakaty PiS - bez szkody dla moich ogłoszeń, więc jak na razie PiS wypada lepiej w tej materii. |
# ciekawski- 4 31.10.2006 09:49 |
|
Pan Ostrowski też zrywa plakaty?
Panie Brtku - jeśli jest pan światkiem zrywania plakatów to należy odrazu zgłosić ten fakt do straży miejskiej a nie się żalić i rzucać oskarżeniami |
# Włodkowski 31.10.2006 11:37 |
|
1. repeta: nie wiem, co robi Pan Ostrowski.
2. repeta: OD RAZU jako ŚWIADEK miałem ważniejsze sprawy na głowie. Nie jestem śledczym. Co mi z mandatu? Natomiast na forum piszę, aby wskazać na styl kampanii i poziom moralny konkretnych środowisk. |
# cinek 31.10.2006 15:27 |
|
Nie jest pan śledczym Panie Bartku- od tego jest właśnie straż miejska i policja. Ale jeśli ktoś już zrywa plakaty to popełnia wykroczenie, a skoro Pan na to nie reaguje, to jest Pan też współuczestnikiem,
czyli pośrednio też pan w tym bierze udział. |
# Włodkowski 31.10.2006 17:04 |
|
Hahahaha
Mam swoje doświadczenia. Niestety - teoria prawna słuszna. Praktyka nie. |
# Tomcio 31.10.2006 19:15 |
|
Włodkowski kwalifikuje się do nowej szkoły Min. Giertycha.
|
# Włodkowski 31.10.2006 21:55 |
|
Ze szkół już wyrosłem. Z dyplomami w kieszeni. Na szczęście.
Tomciu, a warto by zauważyć, że min. Giertych nie jest Ministrem od szkół wyższych... A... zapomniałem biedaku, żeś ty zaprzestał na... no... dobra nie powiem. Buźka. Trzymaj się chłopie. Grunt by dmuchać i do przodu, no nie?! |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.