Forum › Bemowo
# Wolazmian 29.09.2015 09:02 |
|
Czy Pan Szanowny zajął się sponsoringiem nowych inwestycji? Patrz wczorajsze Lazurowe Ogrody.
|
# ter 29.09.2015 10:29 |
|
oczywiście uspokaja, ze się mieszkańcy nie mylili, jestem uradowany wręcz, że miałem racje. Teraz kolej na Park Górczewska dąbrowszczaki ?
|
# zjelonek 29.09.2015 10:41 |
|
#ter napisał(a) 29.09.2015 10:29 Jeszcze nie - teraz róg Powstańców i Górczewskiej , przychodnia na Czumy do wyburzenia.oczywiście uspokaja, ze się mieszkańcy nie mylili, jestem uradowany wręcz, że miałem racje. Teraz kolej na Park Górczewska dąbrowszczaki ? Park będzie następny , ciekawe czy zaczną od Muszlowej czy od Batalionów Chłopskich ? A może od Klemensiewicza - w końcu po coś tą ulicę przedłużyli wzdłuż parku , chyba nie tylko po to zeby gimnazjaliści wpadali zza murku pod samochody. |
# Pelczynski 29.09.2015 15:39 |
|
Ciekawe czy Warbud zgodził się na płatności 90 dniowe?
|
# BeMózg 29.09.2015 16:25 |
|
Następne getto za płotem...
|
# POPISJDKomitetnataczke 29.09.2015 17:28 |
|
Przychodzi ,, Pan Dewloer" do burmistrza i mówi stary ja mam działkę musisz mi wybudować tu drogę a w zamian dla ciebie czy tam rodziny masz jedno może dwa lokale i biznes się kręci. Dziwny zbieg okoliczności, że tam gdzie prywaciarz buduje osiedle zaraz i gmina drogi buduje. A na nowolazurowa kasy brak? W biały dzień takie rzeczy wstydu nie mają. Chory kraj gdzie jest cba się pytam? Pewnie nie maja czasu bo swoje interesy załatwiają :(.
|
# kkk 29.09.2015 17:44 |
|
Nikogo nie obchodzi to, ze na górcach nie ma porzadnego placu zabaw dla dzieci, zadnego parku, wazne, zeby tylko zarobic, wciskaja te bloczyska w kazde mozliwe miejsce. Dzieci z bemowa to beda sie uczyc niedlugo na 4 zmiany w szkolach. Co za czasy, co za ludzie tym wszystkim zarzadzaja? Kto na to pozwala?
|
# lideksynubeka 29.09.2015 19:39 |
|
Miejscowe chłopstwo na to pozwala.Od 2006 mało co nie zesrało się głosując na PO,to i nie ma szkoły,zbudowane przedszkole będzie otwarte za 2 lata,a plac zabaw mogą sobie urządzić sami na dwumetrowych skrawkach działek na których posadowione są ich wspaniałe 40 metrowe apartamenty.
To,że żadna szkoła się w okolicy nie buduje było wiadomo od zawsze. I co,przeszkadzało w głosowaniu na PO??A skąd.Wysyłanie do szkół 6 latków na zmiany też nie przeszkadza.Ważne,żeby Kaczor nie rządził!!! |
# koncepcja 29.09.2015 21:08 |
|
Lidek, a pomyślałeś, że kwestia szkoły nie dla wszystkich jest tu istotna? Wśród kupujących są nie tylko rodzice małych dzieci, ale także starsi rodzice dzieci podchowanych jak też trwale bezdzietni.
I wyobraź sobie, że na tym osiedlu zamieszka wcale i nie tylko chłopstwo słoikowe, ale także ludzie wychowani na Bemowie i mieszkający tutaj ponad 40 lat. |
# pioter 30.09.2015 09:22 |
|
No i dobrze. Z jego facjatą to do przedszkola, a nie do koryta. Dzieciak zasmarkany!!!
|
# lideksynubeka 30.09.2015 11:23 |
|
koncepcja
Stwierdzenie ,że szkoła jest nieistotna w rozwijającej się dzielnicy jest hm.ryzykowne. A co będzie,gdy starszym rodzicom dzieci podchowanych urodzą się wnuki? Albo trwale bezdzietni przestaną być bezdzietni? |
# sasiedzi budowy 18.02.2016 23:34 |
|
Ta budowa to jakiś skandal. Godzina 23:30 i nadal hałas jak przez cały dzień. Bez poszanowania ciszy nocnej! Widać Dom Development i Warbud mają takie standardy. Własnie interweniuje jakaś kobieta krzycząc, aby dali w końcu dzieciom spać.
|
# czarnyAbdul 03.04.2016 12:24 |
|
Ogólnie niedaleko powstaje ciekawa alternatywa - Villa Merkury, warszawskiego dewelopera City Villa. Ma zdecydowanie lepsze opinie niż dom dewelopment. Warte naprawdę przemyślenia :) Nieeee namawiam.. ale jako że sam mam mieszkanie u Dom Devel.. i wiem jaką gehenne przeszedłem także czasami warto spojrzeć na coś innego ;)
|
# rybaczewski 11.01.2017 12:13 |
|
Duże toto będzie. Można poczytać więcej na forum www.osiedlepremium.waw.pl
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.