REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

# Agata

11.10.2015 17:50

Po wejściu przez bramę na drugim podwórku mieściły sie (nie wiem czy nadal) analizy lekarskie.Chodziłam tam z mamą co roku przez całą podstawówkę na badania krwi.Podwórko wydawało się tajemnicze klatka schodowa dluga i jakże inną od mojej Ale wtedy docenić tego nie mogłam. DZIŚ TAK.Moja Wolą.Cieszę się bo wciąż się coś o niej dowiaduję.

# Przemek

13.10.2015 09:14

Dokładnie tak jak pisze Agata. Też chodziłem tam z mamą na pobieranie krwi. Naprawdę specyficzny klimat.
No i to podwórko - studnia które aż prosi się o granie tam w piłkę (oczywiście jest zakaz).

# Marcin79

18.12.2015 19:58

moj ojciec tam sie wychowal ....i cale praktycznie zycie babka mieszkala az do smierci...pamietam trzepak i to jak smierdialo kotami:)

REKLAMA

# wepka

10.02.2016 17:45

Jeśli ktoś wystawi nam złą opinię, ciężko jest jej się pozbyć, mimo że często jest ona nieprawdziwa. Traffic Club- http://traffic-club.info/ spotkał się z podobnym problemem. Łatwo jest popsuć czyjś wizerunek.

markus

28.02.2016 13:18

#Marcin79 napisał(a) 18.12.2015 19:58
moj ojciec tam sie wychowal ....i cale praktycznie zycie babka mieszkala az do smierci...pamietam trzepak i to jak smierdialo kotami:)

Koty grasują do dziś :)

# Fan

08.10.2018 22:47

Pod koniec lat 60-tych XX w. razem z moją klasą z podstawówki nr 90 przy ul.Kasprzaka w ramach WF chodziłam zimą na basen na Działdowską na naukę pływania. Obok domu hrabiego. Chlor w wodzie śmierdział, dopiero powtórne mycie włosów w domu pomagało. Kostium kąpielowy wyblakł tak, że trzeba było go wyrzucić, no ale za to latem pływaliśmy na odkrytych basenach na Moczydle.
A uliczka Szymańskiego jest na Osiedlu Kasprzaka, wybudowanym przy wkładzie finansowym pracowników Zakładów Radiowych. Cieszy mnie odnowiona kamienica, często podziwiam ją z przystanku tramwajowego, gdy wyjdę z poczty przy Wolskiej.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl